nov 06

Seier i første kamp i Skien!

Orkdal-Ullern

Resultat 1-0(1-0)

Guttene var spente før den første kampen. Med Espen og Joachim hjemme, måtte de som var her trø skikkelig til.

De åpnet friskt og la et tidlig press på motstanderen. Etter et par gode overganger innledningsvis ble Christopher spilt fri på høyre kant. Christopher vant et par dueller ute til høyre og slo et godt innlegg inn mot Even. Får å avverge innlegget slengte en av Ullernspillerne foten fram og ballen traff spilleren og gikk i mål, 1-0! Da var det spilt 4. min av kampen. Resten av omgangen eide vi helt og fult, og hadde flere brukbare overganger, uten å få de helt store målsjansene.

I andre omgang startet Ullern friskt og hadde en kjempesjanse etter 3. min ut i omgangen. Alene med keeper Eirik utførte Eirik en kjemperedning med påfølgende retur som gikk i stanga og ut. Vi kom oss inn i kampen igjen og hadde mye banespill. På slutten presset Ullern oss bak på banen, men vi red i land en seier. Noe heldig kanskje, men gutten fikk seieren med stor innsats og tæl.