Tap i første kamp i Oslo

Team Haugesund-Orkla FK

Tap 4-1

Det ble et tap for en meget god motstand. Team Haugesund er et sonelaget som består av de beste spillerne i området rundt Haugesund.

Kampen startet med et stort press fra Haugesund sin side. I svært kraftig motvind, ble vi i store deler av første omgang presset tilbake. Så da Haugesund gikk opp i 1-0 i det 20 min, så var det meget fortjent. Målet kom på en corner, som ble satt inn med et fint hodestøt. 3 min senere fikk Haugesund en ny corner, som de nok en gang satte i med et nydelig hodestøt. Eirik i målet stod en meget god omgang, og hadde flere gode redninger.

Andre omgang startet mye bedre for våre gutter. De kom høyere opp i banen, vant flere dueller og kom på noen fine overganger. Så da Hugesund gikk opp i 3-0, så var det faktisk litt i mot spillets gang. Målet kom på et fint gjennomspill på deres høyre kant, som ble satt sikkert i mål. Guttene gav aldri opp, og kjempet virkelig godt nå. 26. min ut i omgang fikk de lønn for strevet. Geir Magne spiller Joachim nydelig igjennom, Joachim setter ballen i mål med et nydelig skudd kontant opp i krysset, 1-3. I kampens nest siste minutt får Haugesund et nytt mål. Et frispark slått høyt inn i feltet blir presset inn.

Våre gutter fikk virkelig prøve å spille mot spillere med meget gode individuelle ferdigheter. Team Haugesund var noe av det beste flere av oss har sett av dette årskullet. Men det er jo derfor vi er her, får å møte de beste. Ved å møte de beste, lærer våre gutter å kjenne på nivået og lære av det. Og det var nettopp dette de gjorde i dag. I andre omgang hadde våre gutter allerede lært mye, og tok nivået godt. Andre omgang var en god omgang av guttene!

Prestasjonen blir egentlig større, ved å tenke på de skadene vi pådro oss utover kampen. Fra før har vi Christopher ute, i kampen måtte både Joakim Sve, Bruno, Martin D og Ole Ingar kaste inn håndkleet:(. Vi får håpe noen av disse er klare til kamp i morgen.

I morgen tidlig kl. 09.00 spiller vi mot Skeid.