Avslutter sesongen med ny sterk seier!

G16 1. div

Orkla FK-Egge

Resultat: 4-1(1-0)

Etter en litt lengre spillepause, skulle det bli godt å få avslutte sesongen på hjemmebane. Motstanderen var Egge, et lag som vi antok kom til å skape noe trøbbel for oss…

Orkla starter på best mulig måte, og får kampens første sjanse etter 40 sekunder, da Martin D. spiller fri Christopher inn i feltet til Egge og Christopher er sikker i avslutningen, 1-0!

Orkla er det klart beste laget innledningsvis. De prøver å  spille ball langs bakken og fine bevegelser rundt på kant skaper flere gode muligheter. Spesielt vår høyre side fungerer godt og skaper mye vanskeligheter for Egge. Til tider spiller høyre siden ut Egge med mye fint pasningspill på små flater, slik at Egge spillerne nesten blir statister!! I denne perioden  har vi 4-5 stor sjanser uten at vi lykkes, alle etter mye flott spill.

Egge kommer på noen kontringer, og får et par sjanser hvor spesielt en er stor, men avslutningene er for upresise.

Det blir ingen flere scoringer i 1. omgang, en omgang hvor Orkla imponerte og dominerte banespillet.

2. omgang starter som den første, men et klart spillemessig overtak til Orkla. Orkla etablerer spillet på Egge sin banehalvdel, og produserer gode muligheter. I løpet av de første 10 min av omgangen har vi 3 store sjanser, hvor vi også får et annulert mål.

Men i det 51. min får vi endelig uttelling. Etter en flott gjenvinning på midtbanen, blir Geir Magne spilt igjennom, han forserer noen meter og smeller til med et skudd fra 12-13 meter som går rett i nærmeste kryss, en klassescoring, 2-0!

Egge kommer på noen få raske overganger, hvor på den ene keeper Eirik gjør en kjemperedning!

I det 66. min ruller vi opp på et godt angrep på høyre side, Martin D. slår et godt innlegg og Tor Egil stuper fram og styrer inn 3- 0 målet! Og i det 74. min er det på nytt høyre siden som gjør forarbeidet, da Espen Grøset for avslutte sikkert på mål, 4-0! Både Tor Egil og Espen G. ble satt inn på i 2. omgang og begge fikk markert seg. Gode disponering fra benken, Reinert!

Egge får sin redusering i kampen siste spilleminutt, 4-1.

Oppsummering: Orkla vinner kampen fortjent, og avslutter høstsesongen i 1. div på best mulig måte. Slik som det ser ut nå er det gode muligheter for at Orkla får en 3. plass i 1. div, hvor det er kun har spilt en kamp som ikke var godkjent, resten har vært meget bra. Guttene kan være stolte over det de har fått til i høst – de har rett og slett imponert!