God kamp og poendeling mot Strindheim

G16 1. div

Strindheim-Orkla FK

Resultat: 0-0

Etter to gode kamper, hvor vi viser at Orkla er et bra 1. div lag, var det vårens vinner av 1. div, Strindheim, som var dagens utfordring. Det skulle bli nok en jevnspilt og spennende kamp…

I innledningen av kampen bølger spiller fram og tilbake med mye midtbanedueller, og lite store sjanser de første 15 minuttene. En del corner blir det etter hvert til begge lag og det skaper en del nesten sjanser. Kampens første målsjanse får Strindheim, men alene igjennom setter spissen til Strindheim ballen over mål. I det 17. min får vi en av kampens mange cornere og Lars får avsluttet fra kloss hold, men Strindheims meget gode keeper redder mesterlig! Vi får en ny stor sjanse i det 24. min på en ny corner, men skuddet til Daniel glir av foten og går til side for målet.

Vi presser Strindheim tilbake på deres halvdel i store deler av 1. omgangen, og de er tydelige frustrert over at de blir kjempet ut av stilen sin av et godt Orkla lag. Det står 0-0 til pause hvor begge lag har to gode målsjanser hver, men Orkla har ballen mest.

Andre omgang starter med er offensivt Orkla lag som fortsetter å presse Strindheim, og skaper flere gode muligheter tidlig i omgangen. I det er gått 10. min av omgangen gjør Lars et nydelig forarbeid da han spiller opp Christopher, som alene med keeper ikke klarer å presse inn skuddet i mål, og det blir nok en god redning av Strindheim sin keeper. Minutter senere er Martin D. alene igjennom, men skuddet går like over mål!! Orkla imponerer til tider i denne perioden med mye bra fotball!

De siste 10-15 min av kampen tar Strindheim noe mer. Det resulterer i to-tre gode målsjanser for Strindheim, men god Eirik i målet til Orkla og et godt forsvar rydder opp. Mot slutten av kampen har vi to store sjanser, hvor den største er da Martin D. kommer alene med keeper,  men nok en gang vinner Strindheim sin keeper duellen. Kampen ender 0-0.

Oppsummering: Orkla leverer nok en god kamp mot et av topplagene i 1 div. Vi vinner sjansestatistikken 8-5, hvor begge lag har noen store målsjanser. Strindheim er nok det laget som er mest fornøyd med ett poeng, for Orkla var best i dag. Men vi er ikke effektive nok i avslutningsøyeblikket i denne kampen, men det er små marginer. Neste kamp kan dette snu seg, det så vi mot Steinkjer, da vi var veldig effektive i 2. omgang. Hele laget skal ha ros for god innsats, angrepet var løpsvillig, midtbanen hardtjobbende og forsvaret var bunnsolid. Og så var det ekstra hyggelig å ha Eirik tilbake i målet igjen, som på lik linje med de andre levert også han en meget god kamp.

Neste kamp er førstkommende søndag på Orkdalsbanken stadion mot Malvik kl. 19.30.