Onsdag 18. aug              Gruva Stadion , Melhus

Resultat: 1-5

Ja , da er fotballsesongen kommet i gang igjen etter en lang sommerferie.
Vår første kamp var mot Melhus på gressbanen på Gruva Stadion.
Selv om vi vant en klar seier mot Melhus før ferien, var vi litt usikker på kampformen til guttene.
Kampen startet litt nervøst fra begge lag, og kampen stod og vippet de første 10 minuttene.
Så da Melhus gikk også opp til 1-0 etter ca 15 min ut i første omgang, var det ikke ufortjent.
Det var deres kantspiller Simen Domaas som stod for en vakker scoring, da han kom seg gjennom vårt forsvar, og satte ballen sikker forbi vår keeper Erik Skjervø.
Vi kom mer og mer inn i kampen og etter 25 min fikk vi tildelt straffespark, etter at Joachim Elshaug var blitt felt .
Martin Aakerholm satte sikkert straffen i mål og det stod 1-1 ved pause. På det tidspunktet hadde vi tatt mer over banespillet, så utligningen var meget fortjent.
Det var tydelig at vårt trenerteam hadde en ”prat” med spillerne i pausen, for etter pause var det som et helt nytt lag som entret banen…
Det ble mye mer” trøkk” i gutta, og Martin Akerholm hadde et kjempeskudd i tverrliggeren etter 4 min ut i andre omgang.
I det 12 min i 2.omgang gikk vi opp i ledelsen 1-2, etter et pent skudd fra Chistopher Grøset.
Gutta kjørte nå kampen, og vi fikk nok et kjempemål fra Lars Bryne på et nydelig hodestøt fra corner. Vi ledet da 1- 3 etter 16 min ut i 2.omgang.
Det 4 målet var kveldens ”høydare”, da Joachim Elshaug kommer seg fri på venstre siden, runder backen og knaller inn ballen i motsatt hjørne via stolpen. En fantastisk prestasjon. Dette skjedde etter 18 min.
Kveldens siste scoring kom 2 min før slutt . Målscorer her var Christopher Grøset som nok en gang  scoret med et flott skudd fra distanse.
Gutta vant en fortjent seier, hvor 1.omgangen var litt under pari.  I 2.omgang løftet guttene seg flere hakk,og fikk som sagt bra uttelling da. Ujevne baneforhold og noe høyt gress gjorde at guttene trengte litt tid for å venne seg til hvordan de skulle spille.
Neste uke møter vi Strindheim, og vi må nok opp et par knepp (sitat Nils Arne Eggen), for da møter vi en mye tøffere motstand.
Vi har aldri møt Strindheim tidligere, så dette blir ei ny fin utfordring for  gutta.