Onsdag 25/8 på Orkdalsbanken stadion

Resultat; 2-1(0-1)

I kveld møtte vi Strindheim til høstens første hjemmekamp på vår hjemmearena Orkdalsbanken Stadion.

Vi var veldig spente på Strindheim, da vi vet at de har et meget godt lag som vi ikke har spilt mot tidligere.

Kampen startet som” vanlig ” litt nervøst fra våre gutters side. Dette resulterte i at Strindheim fikk et lite overtak i banespillet. De fikk også scoret kampens første mål allerede etter 5 min ut i 1. omgang. Det var tydlig at de hadde et spillemønster med presise oppspill fra midtbanen ut til kantene, og da mye i bakrom. Dette lyktes de godt med da de scoret.

Guttene våre løftet seg litt utover i omgangen, men de klarte ikke å utligne før pause.  Dermed var pauseresultatet 0-1 til Strindheim.

Etter pause begynte laget å fungere mye bedre. Trenerene endret noe på lagoppsettet, flyttet bla. Joachim ut som høyre kantspiller, flyttet Christopher  fra midtbanen og fram til spissplass. Even kom inn på venstre kant. Guttene hadde tydlig bestemt seg, for nå kom sjansene som perler på en snor. De rullet opp det ene angrepet etter det andre med bra trykk fra hele laget. Allerede etter 3 min ut i 2.omgang kom utligningen. Vi fikk tildelt corner. Martin  legger den rett på hodet til Chistopher, som scorer sikkert.(det øverste bildet er tatt da!)

Etter dette kjører vi kampen. Etter 21 min ut i 2.omgang kommer seiersmålet. Ballen spilles gjennom på høyresiden. Anders  tar den med seg fra midtnanen, flikker den videre til Joachim , som igjen for lagt den inn foran mål. Der dukker Even opp, og setter den sikkert i mål. Tatt ut  i fra læreboka.

Etter dette hadde vi flere store sjanser, bla  en” kanonade” mot målet til Strindheim i det 26 min ut i 2. omgang som ender med at Joachim setter ballen til slutt i stolpen.

Sum sumarum: I 1.omgang var vi nok litt under pari, men løftet oss mye i andre omgang. Guttene viste flott ståpåvilje!

Vi vant en fortjent seier, og skal vi fremheve enkeltspillere, går denne til vår keeper Erik. Han stod fantastisk i mål.

Neste kamp er borte mot Malvik.  Har får vi en ny hard nøtt å knekke……..

NB! I skrivende stund så topper vi tabellen foran Charlottenlund og Nardo:)