sep 11

Resultater Orkla cup lørdag 11. sept.

Etter en flott cupdag, kan guttene være fornøyd med 3 gode kamper med hele 11-0 i målforskjell! Vi kjørte alle kampene, og spesielt Lånkekampen viste vi mye av det som bor i laget.

I morgen blir det kvartfinale mot Orkanger kl. 09.10. Så får vi håpe at vi spiller semifinale kl 11.25 og kroner helga med en finale kl. 15.00. Men guttene må være skjerpet hele tiden. Ingen kamp er vunnet på forhånd, uansett hva vi har prestert tidligere!

Dagens resultater:

Orkdal-Rennebu , seier 3-0(o-0)

Etter en litt tam 1. omgang hadde guttene full kontroll i 2. omgang. Rennebu var nesten ikke over midtbanen i denne omgangen… Vi noterte oss 4 stangskudd, noe som igjen viser til de uttallige sjansene vi skapte i 2. omgang. Målene kom slik; 26. min Joackim, 31. min Ole Ingar og i det 34. min Joackim. Må også nevne Ole Ingar sitt «andre mål» som dommeren klarte å overse. Ballen var nesten en meter inn i motstanderes mål!!

Orkdal-Lånke, seier 4-0(2-0)

En meget god kamp mot et lag som vi spilte uavgjort 3-3 mot på Røros. Lånke hadde vel knapt skudd mot Eirik i vårt mål! Her fikk til å bruke kantene godt, og kom til gode innlegg og mange sjanser. Eneste minuset i denne kampen var motstanderens målmanns albuetakling av Christopher. Heldigvis gikk det bra med Christopher, du er en tøffing! Det utrolige i situasjonen var at dommeren signaliserte flere ganger at keeperen brukte albuen, men dømte utsparkt fra mål??? Forstå det den som vil… Målene kom slik; 9. min. Even, 20. min. Joackim, 28. min Christopher og i det 40. min. Joackim.

Orkdal-Eide og Omeng , seier 4-0(2-0)

Nok en kamp som vi førte fra start til mål! En grei kamp hvor vi hadde full kontroll, men kanskje merket litt de to tidligere kampene i føttene. Vi produserte også her en mengde sjanser, som med litt hell og dyktighet kunne ha gått i mål. Vi hadde flere gode døball situasjoner, hvor bla. Lars scoret på ett etter et godt utført frispark fra Martin. Bra gjennomført kamp gutter! Målene kom slik; 3. min Joackim, 16. min. Joackim, 24. min Christopher(straffe) og i det 31. min. Lars.

Oppsumerer ned å skryte av et tett og godt forsvar/keeper, en god jobbende og spillende midtbane og angrepsvillige angripere! Fortsett slik i morgen!!