jan 30

Årets første treningskamp

Orkanger kunstgress, søn 30. jan

OFK-Kil/Hemne  8-4(4-1)(5-3)

5. min 0-1,  6. min 1-1(Joachim), 28. min 1-2(Joachim), 29. min 1-3(Joachim), 30. min 1-4(Joachim)

34. min 2-4, 39. min 5-2(Christopher), 48. min 5-3

63. min 5-4, 78. min 6-4(Christopher), 79. min 7-4(Christopher), 80. min 8-4(Joachim)

Kampen ble spilt under flotte januarforhold, og ble avviklet med 3 omganger av 30. minutter hver.

Årets første kamp i OFK drakt ble en positiv opplevelse med til tider meget bra spill.  Selv om Kil/Hemne gikk opp til ledelse tidlig i første omgang, så svarte guttene raskt med å utligne, og førte kampen fra da av.

Fem mål av Joachim og tre mål av Christopher viser at vi har ei giftig angrepsrekke. Flere av målene kom etter flotte oppspill og gode innlegg fra kant. I de beste periodene av kampen fungerte alle lagdelene glimrende. Et godt jobbende forsvar og en kreativ midtbane skapte gode målsjanser for spissene.

Årets første kamp stadfester at også i år vil guttene bli å regne med. Med flere nye spillere nå på plass, og 4 kvalitets økter for uka med trening, vil disse guttene fortsette å utvikle seg videre gjennom hele sesongen.

Til slutt må det nevnes at mellom 40 -50 tilskuere var tilstede, og det viser den store interessen for laget og for fotballfamilien Orkla 🙂

Vi ser fram til neste kamp!

Skriv et svar