mar 20

Seier og tap mot Coerver

Treningskamper mellom Orkla G 16 og Coerver Coaching Academi

Begge treningsgruppene hadde kamper mot Coerver. Det ble tap for treningsgruppe 2 med 7-0, mot et effektivt coerever lag. Resultatet lyver litt, skal en høre på kamprapportene. Men en fin gjennomkjøring ble det for laget.

Treningsgruppe 1 kom seirende ut av kampen. Resultatet ble seier 4-3.

Tor har sendt inn følgende referat av den kampen;

Da har guttene fått gjennomført sin 3 treningskamp for sesongen. Vi møtte et sammensatt lag av gutter fra Coerver Coaching Academi .

Dette laget består av noen av de beste spillerne fra både Nord & Sør Trøndelag.

Disse spillerne reiser til Madrid i slutten av denne mnd, hvor de skal spille kamper mot både Real Madrid og Atletico Madrid sine respektive guttelag.

Dette ble en meget jevnspilt kamp, hvor Orkla G 16 trakk det lengste strået til slutt.

Lagene spilte 3 omganger, hvor de 2 første omgangene var på 35. min, mens den siste var på 25. min.

For å ta kampen i kronoligsk rekkefølge forløp kampen seg slik:

Kampen startet med et bra press fra våre gutter. Både Christopher og Benjamin hadde sjanser til å score innledningsvis, men en god keeper til Coerver avverget dette.

I det 29. min får vi lønn for strevet, da Benjamin setter inn kampens første mål. Samme mann legger på til 2-0 fire min senere.

Lagene går til pause med en 2-0 ledelse til Orkla. En bra omgang av våre gutter.

Begge lag gjør en del forandringer i pausen, og Coerverlaget kommer seg lengre fram på banen i 2. omgang. Dette medfører at de kvitterer både en og to ganger, og stillingen er 2-2 midtveis i 2. omgang. Vi får tildelt straffe i det 25. min, men vi klarer ikke å omsette ballen i mål.

Etter dette går Coerver opp i ledelsen i det 30. min, men vi reduserer like før omgangen ebber ut med en flott scoring av Martin Dybdal. Etter to omganger er resultatet 3-3.

I det 7. min av 3. omgang faller avgjørelsen. Benjamin forserer fint igjennom på høyre siden, og for lagt ballen inn foran mål. Der er Even på plass, og fastsetter sluttresultatet til 4-3 til Orkla.

Resume: Det var til tider en jevnspilt kamp, hvor vi vant er fortjent seier. Dette var ikke den beste kampen vi har sett av guttene, men det er som sagt tidlig i sesongen.Vi manglet også 3 spillere. Joachim var på sonesamling på Melhus, men Lars og Geir Magne var skadet.

I tillegg så var de fleste av guttene på ” pysjamascup” i Orklahallen kvelden/natten før. Cupen der avsluttet ikke før kl 3 på natten, så de fleste hadde lite søvn og var tydelig preget av det.

Neste helg har treningsgruppe 1 nok en treningskamp. Da møter våre gutter Sonelaget til Sone SØR. Det vil si de beste 96-95 årmodeller fra region Fosen/Orkladalregionen/Hemne /Østerdalen. Dette blir en tøffere oppgave, men vi regner med at guttene er ”Fit for fight” til denne kampen.

Stå på gutter, seriestarten er ikke langt unna.