mar 27

Tap i treningskamp mot Sone Sør

Orkdalsbanken stadion, lørdag 26/3

Tap 2-3

Det ble et knepent 3-2 tap for våre gutter. En kamp som bar preg av mye løping imellom og for lite samspill.  G16 var forsterket med 4 jr. spillere, som gav mer pondus i duellspillet, og ikke minst viste våre gutter at det er viktig å vinne nærduellene. Men med 4 nye spillere inn og en del omrokkeringer på laget grunnet forfall, så kan en kanskje ikke forvente det helt store samspillet.

Sonelaget fremstod solide defensivt og hadde enkeltspillere som var gode med ball. Selvfølgelig var de også preget av de ikke var samspilte, men de kom seg utover i kampen.

Kampen ble gjennomført med 3 omganger av 25 min. En fin form for avvikling, slik at trenerne kan bytte på lagene ofte og prøve eventuelle nye formasjoner.

Våre gutter tok en tidlig ledelse med et frispark fra 20 meter ved Christopher. Sonelagert sin keeper var ikke helt heldig med inngripen her. Guttene hadde det meste av spillet resten av omgangen.

I den andre omgangen startet sonelaget friskt. De satte et høyt press og fikk en tidlig utligning med et langskudd som duppet inn bak vår keeper. De fortsatte presset og gikk opp i 1-2 ledelse etter et fint spill på høyre side. Det var klart at de endringene sonelaget hadde gjort i pause gav resultater. Da de så gikk opp i 3-1, så var det ikke ufortjent. Våre gutter fikk erfare at personlige feil og lav press ofte vil straffe seg mot god motstand. Omgangen avsluttes med dagens perle; skudd fra Joachim fra ca. 30 meter klin opp under tverrliggeren til sonelaget sin keeper – en kjempe scoring!  Omgangen ebber ut med 2-3 til sonelaget.

I den siste omgangen bølger spillet fram og tilbake, uten at noen av lagene får et overtak. Noen gode skuddforsøk fra begge lag, men ikke de helt store sjansene. Kampen ender 3-2 til sonelaget.

Som sagt innledningsvis, ingen stor kamp fra noen av lagene. Men kampen gav god matching og erfaring, som en må ta med seg videre. Og tatt i betrakning at guttene møtte de beste 15/16 åringer i StorSone Sør, så er resultatet mer enn godkjent. Bra jobba gutter:)