jun 26

Tap og seier i dag…

Asker-Orkla;  2-0(1-0)

Det ble et bitter tap mot Asker.

Orkla guttene gikk tøft ut og presset Asker bakover på banen fra start. I de første 6-7 minuttene produserte guttene flere gode muligheter, men den siste presise nestenberøringen manglet og vi var uheldig ved flere avslutninger.

Asker guttenne kjempet i hver duell og deres forsvar var nådeløs i duellspillet. Dette samt en meget god Askerkeeper skulle gjøre jobben til våre gutter vanskelig.

Etter 10. min spill er Asker for første gang inn i vår boks, en litt uheldig avklaring og en av Asker sine spillere får stå alene og banke ballen i mål, 0-1! Dette var en kalddusj av det sjeldne, men gutta pøvde fortsatt og hadde spillet. I det 15. min redder Asker sin keeper et godt slått frispark fra Joachim. Etter 16. min redder keeper mesterlig Geir Magnes skudd fra kloss hold, det vil seg ikke helt… Det står 0-1 til pause.

Etter hvilen starter værst tenkelig med en skade på Lars som ser alvorlig ut. Laget må rokker om en del og nå sliter vi med å få til et godt spill. Omgangen blir preget av lite fint spill, mest dueller og lange baller… Asker kjemper våre gutter ut av stilen, og tjener på å få fokuset vekk fra fint fotballspill, og heller lage en knokkelkamp.

I det siste spilleminutt får Asker en gavepakke av det sjeldne slaget, når dommeren velger å blåse straffer i en skulder mot skulder situasjon – latterlig! Men slik er fotballen, enkelte ganger går det meste galt!

Asker vinner 2-0 i en kamp hvor vi med normal uttellig skulle ha ledet kampen med et par mål til pause.

Orkla- Bergen Nord; 1-0(1-0)

Det ble en sliteseier over Bergen Nord!

Vi starter også i denne kampen med å ta komando i fra start. Vi setter fart i midtbaneleddet, bretter ut spillet på kant og skaper flere farlige nesten sjanser.

I det 4. min et gått blir Geir Magne spilt igjennom med et flott løp fra midtbanen og setter ballen i mål under en utrusende keeper, 1-0!

I det 15. min blir Christopher ganske stygt skadet i en duell med keeper på en corner. Det ser voldsomt ut med en del blod fra munnen, men undersøkelsene på legevakten i etterkant er heldigvis oppløftende. med sprukket leppe og rift i munnen er nok Chris snart på banen igjen.

Resten av kampen blir en slitekamp, hvor Asker jager en utligning. Et nykomponert forsvar med Joachim som midtstopper har god kontroll, men blir satt under press ved flere anledninger.

I det siste spilleminutt får vi en av flere overgangsmuligheter i omgangen, hvor Håvard blir spunget ned i feltet på vei igjennom, en soleklar straffe! Trist å se at dommeren ikke dømmer i slike klare situasjoner, spesielt med tanke på den vi fikk dømt i mot oss i forrige kamp.

Vi vinner 1-0!

I morgen må vi slå Donn for å vinne pulja.