Tap 1-2 for Charlottenlund

Surt tap mot serielederen Charlottenlund

Orkdal – Charlottenlund Orkdalsbanken stadion       8. sept.

Resultat: 1-2(0-1)

Etter en meget jevnspilt kamp tapte våre gutter til slutt 1-2 mot serielederen Charlottenlund.

Vi var meget spente foran møte med serielederen, da vi ikke tidligere har spilt mot dette laget. De spilte vårsesongen i 1.div i avdeling Nord.  Dvs. at de spilte sammen med Verdal, Sverre, Egge, Malvik, Strindheim, Nardo for å nevne noen. De vant avdelingen før ferien, foran gode lag som Nardo og Verdal, så vi visste at dette kom til å bli en knallhard kamp.  De leder også serien etter ferien, hvor 3 kamper er  spilt. De har full” pott”( 9 poeng) , og  en målforskjell på fantastiske 17-1.

Kampen startet med et bra trøkk, og det var gode muligheter til begge lag. Etter 6. min drar Charlottenlund opp et angrep på høyresiden, løper gjennom vårt forsvar, og plasser ballen bak Thomas i vårt mål. En flott scoring av Charlottenlunds spiller Jonas Bekkstad.

Utover i omgangen hadde vi flere gode muligheter, hvor bla. Ole Ingar setter ballen i ”nettveggen”, og Joachim header like over tverrliggern.

I det 25. min gjør Christopher det meste selv, går alene fra midtbanen, dribler av en motspiller og fyrer av kanonen. En kjemperedning av keeper. God prestasjon av Christopher.

Omgangen sett under ett, burde vi ha utlignet, men Charlottenlund ligger ett mål foran når lagene går til pause.

I andre omgang har guttene tydelig bestemt seg og trykkker til fra avspark. Allerede etter 5. min ut i 2.omgang kommer utligningen. Joachim blir spilt gjennom i midten, og setter ballen pent forbi en utrusende keeper.

Etter dette er kampen jevnspilt, og det er store sjanser på begge sider av banen.

I det 20. min ut i 2.omgang kommer scoringen som avgjør kampen. Charlottenlund for tildelt corner. En flott corner blir slått inn i feltet, hvor Martin Stavrum setter hode på ballen, og det står 1-2 til Charlottenlund.

Etter dette hadde vi flere gode sjanser som vi med litt hell kunne ha satt i mål. Men Charlottenlund hadde en god keeper som gjorde jobben vanskelig for våre gutter.

Oppsummering:  En jevnspillt kamp, hvor vi spillemessig hadde fortjent ett poeng. Med litt flaks kunne vi tatt alle poengene.

Vi fikk et bevis på at vi ikke er et svakere lag enn Charlottenlund, og at vi hører til helt i toppen av 1. divisjonen i Trøndelag.

Det eneste minus ved kampen var at ”trenerteamet” til Charlottenlund, sutret og klaget på dommeren på en del avgjørelser. Dommeren var kjempegod.

NB! Til helga blir det flere kamper i Orkla-cup. Der får vi muligheten til å møte lag vi ikke ha møtt før, samt at vi får spilt oss «gode» gjennom flere kamper. Kamptrening er den beste trening! Stå på gutter!!