Sterk borteseier over Tynset

Tynset-Orkdal    1-3

Nytrømoen kunsgress,Tynset     Lørdag  18. sept

Sterk borteseier mot Tynset

Etter en lang biltur opp til Tynset, var vi selvsagt spente på oppgjøret mot Tynset. Vi har aldri spilt mot dette laget tidligere, men vi registrerte at de vant alle sine kamper i 2. div før ferien, og rykket opp til 1. div. Siste seriekampen slo de Orkanger 5-1 i Idrettsparken på Orkanger. Vi skjønte raskt at vi måtte trø til skikkelig for at alle poengene skulle bli med tilbake til ”Orkdal`n.”

Når dommeren setter i gang kampen, er det litt regn i luften og ca. 7-8 grader. De 15. første minuttene av kampen er forholdsvis jevnspilt , uten de helt store målsjansene til noen av lagene. Kunstgressbanen på Tynset er av den” gamle” typen gress, hvor ballen skyter fart når den treffer banen. Det gjør at det er vanskelig å slå baller i bakrom og ut på kantene langs bakken, da du må få ballen på ”fot” for å få kontroll på ballen. Dette hadde vi problemer med i starten av 1. omgang.

I det 17. min i 1.omgang tar Tynset ledelsen ved scoring av Anuwatt Saengdee. Etter scoringa kommer vi mer og mer med i spillet, og det ligger en utligning i luften.

I det 27. min i 1. omgang får vi lønn for strevet. Vi får tildelt corner, som Martin legger perfekt inne i feltet. Inne foran mål er det mange som kjemper om ballen, og Sondre får tilslutt satt ballen i mål. Etter dette tar vi mer og mer over føringen av kampen.

2. min etter vår første scoring , går vi opp i ledelsen 1-2. Vi får tildelt en ny corner, som Martin legger som vanlig flott inn foran mål. Der dukker Anders opp, og setter ballen sikkert i mål.

Etter en velfortjent pause starter kampen som 1. omgang sluttet. Det er en del dueller på midtbanen, der ingen av laga får et grep på kampen. Tynset er ikke så giftige som i 1. omgangen. Dette gjør at vi får kampen inn i vårt system, hvor ballen begynner å gå mellom våre spillere, og vi kommer til flere målsjanser. For å nevne noen av sjansene; Anders setter ballen rett over mål i det 7. min i 2. omgang. Deretter setter Lars ballen i nettveggen, etter et pent angrep på venstresida. I det 21. min av 2. omgangen fyrer Joachim av kanonen fra over 20 m, som går rett over målet.

Avgjørelsen faller i det 28. min i 2.omgang. Daniel tar med seg ballen oppover på høyresiden. Legger et perfekt innlegg som Joachim kontrolert setter i mål. Dagens vakreste scoring! Etter dette kjører vi kampen, og vi vinner en fortjent og viktig seier.

Vi ligger nå på 2.plass i serien etter Charlottenlund. Vi har like mange poeng som Nardo og Malvik, så de siste kampene blir meget viktige for oss.

Ellers kan det nevnes at vi fikk noen skader. Ole Ingar måtte forlate banen etter 15. min i første omgang, men værst gikk det ut over vår keeper Erik. Eirk måtte forlate banen i sluttminuttene, grunnet et stygt sammenstøt med en motspiller. Han ble kjørt til sjukehuset på Tynset for en sjekk. Der ble det påvist hjernerystelse, og en hoven hand skal undersøkes nærmere.  Håper at Eirik bli fort frisk igjen, vi vet alle at Eirik er en tøffing! Vi satser på at Eirik og Ole Ingar er tilbake ganske snart.

Bra jobbet gutter, dette var en skikkelig arbeidsseier.

Fortsetter Dere slik, lukter vi kanskje en medalje ved sesongslutt ???

Neste uke møter i Othilienborg hjemme på Fannremsmoen. Regner med at de er revansjesugne etter at vi slo dem 2-1 i finalen forrige helg under Orkla Cup.

Avslutter med et bilde fra «Milano» på Tynset. Her ble det en velfortjent pizza på guttene etter seieren!