Seier 3-2 over Othilienborg!

Orkdal-Othilienborg   3-2(1-2)

Orkdalsbanken stadion     onsdag 22. september

En meget sterk seier over Othilienborg, etter en gnistrende 2. omgang.

Kampen startet perfekt for oss; etter 1. min. slår Martin en presis corner som Christopher setter inn i mål etter et flott hodestøt, 1-0! Vi fortsetter å produsere sjanser, og vi har flere gode skuddforsøk som går til side for målet. Othilienborg har ikke hatt en sjanse før deres gode spiss det 10. min. henter ballen på midten og runder flere av våre spillere, forserer over 30 meter før han setter ballen i venstre hjørne for vår keeper, 1-1! En sterk prestasjon! Kampen står nå og vipper litt, og begge lag kriger godt.

I det 17. min. blir deres høyre kant spilt fri, og han treffer godt på et langskudd fra 25 meter som keeper Thomas ikke har en mulighet å ta, 1-2! Guttene har ikke gitt opp, og jobber godt og prøver å få til et pasningspill uten helt å lykkes. Stillingen er 1-2 til pause.

2.omgang starter guttene slik som de startet den første. Allerede etter 1. min. ut i omgangen blir Christopher spilt nydelig fri og stormer igjennom feltet. Keeperen kommer ut og feller Christopher klart!  Dommeren blåser, og peker på cornerflagget…? Et par sekunders undring blir til fortvilelse da han gir Christopher gult kort for filming!! Helt utrolig at en voksen dommer kan vurdere situasjonen slik, muligens kampens største prestasjon… Vi som stod godt plassert, hørte faktisk smellet når keeper kommer ut og takler Christopher! Dette skulle bli en av flere litt merkelig avgjørelser fra dommeren.

Vi fortsetter å kjøre 2. omgangen, vi ruller opp det ene angrepet etter det andre. I det 45. min. får vi corner, som Martin nok en gang slår perfekt. Ballen detter ned i feltet og Lars får skutt ballen nydelig opp i vinkelen, 2-2! Guttene er nå virkelig på hugget, og de spiller meget god fotball. Pasningspillet sitter og lagdelene flytter seg i god balanse, slik at vi får spilt mye på medløp!

I det 51 min. får vi dagens høydepunkt. Et angrep tatt ut av læreboka. Keeper Thomas kaster ballen perfekt ut til Even på venstre side, Even forserer 15 meter og slår en presis pasning til Joackim som har kommet på et perfekt kryssløp, han vender opp og serverer Christopher en nesten ferdigscoret pasning. Christopher setter ballen ned i keepers venstre hjørne – et nydelig i mål! 3-2!

Othilienborg prøver å få til en utligning, men gutten spiller godt og kontrolere inn en fortjent 3-2 seier!

Oppsumering: guttene leverer en av de beste omgangene de har spilt i 2. omgang. Pasningspill av høy kvalitet, og mange gode samsvarende bevegelser. Vi må vel nevne at vi kan forstå Othilienborg sin frustrasjon over en del merkelige dommeravgjørelser. Men det er viktig å påpeke avgjørelsene gikk begge veier! Guttene vinner en fortjent seier!

I skrivende stund ligger vi nr. 2 på tabellen, likt med Nardo, men med en kamp mer spilt. Vi kjemper om en plassering blant de tre beste lagene i vår gruppe. Neste kamp er et nytt lokaloppgjør borte mot Orkanger. Vi ser fram til denne kampen, og håper guttene fortsetter det gode spillet!