Uavgjort mot Nardo

Orkdal-Nardo

Orkdalsbanken stadion, søndag 10.okt

Resultat: 0-0

Årets siste seriekamp ble en underholdende kamp, med tildels meget godt spill av våre gutter, da spesielt i 1. omgang.

Kampen startet bra, med bra trykk på motstanderen de første 15. minuttene. Vi produserte flere nestensjanser innledningsvis, bla. hadde Christopher et godt skudd, som strøk stanga etter 9. minutter. Etter 11. minutt hadde Lars en avslutning utenfor, etter et frispark servert av Martin.

Nardo kom innledningsvis på noen kontra, og prøvde å utnytte at vi var litt i ubalanse ved å slå tidlig i bakrom. Spesielt deres høyre kant ble ved flere anledninger prøvd å spilt fri. Deres raske overganger gjorde at de fikk noen store sjanser med tidlig gjennombruddspasninger, men Eirik stod glimrende i mål. I det 12. minutt hadde han sin andre store inngrepen i kampen, da han går ut og redder mesterlig et forsøk på innspill til Nardo sin spiss. I det 19. minutt redder han igjen da Nardo sin spiss kommer alene mot Eirik. Selv om Nardo er farlig på noen overganger, er vi klart det beste laget, med et klart overtak i banespillet. Gode kombinasjoner offensivt mellom midtbanen og angriperne, samt fine oppspill fra forsvaret preger kampen.

I det 31. minutt kommer kanskje vår største sjansen. Sondre blir pressist spilt fri av Martin på høyre kant. Sondre drar seg forbi sin oppasser og slår et nydelig innlegg som Joachim header like utenfor mål.

2. omgang starter som den første, med offensive takter fra våre gutter. Vi produserer fortsatt noen halvsjanser, men de helt store sjansene uteblir. Men i 48. minutt lager Christopher en sjanse nesten ut av ingen ting da han drar seg fri på venstre kant, slår tidlig til det som ser ut som et innlegg, men ballen stusser tverrliggeren og går utenfor.  Også Jo gjør mye selv da han i det 56. minutt vender opp på 20 meter og klinker til med et skudd som keeper redder.

I det 61. minutt kommer nok en stor sjanse. Martin slår corner fra venstre som skrur over keeper, og en av Nardo sine spillere som står på streken, greier på en mesterlig måte å heade ballen ut til corner igjen. Der så mange av oss ballen i mål…

Nå tar Nardo over mye av spillet, presser våre gutter ved å ligge høyt i banen. De kommer på flere gjennombrudd, men blir ofte avblåst for offside. Dette takket være et forsvar som har god kontroll på offsidelinja, og at Lars dirigerer forsvaret godt. Nardo presser på de siste minuttene, men kampen ender uavgjort 0-0.

Oppsummering: Uavgjort et et greit resultat. Vi hadde det største trykket i 1. omgang med til dels flott spill, mens Nardo kom sterkt i 2. omgang og presset oss til tider meget hardt. Men vi hadde en meget opplagt keeper i Eirik, som vartet opp med flere klasseredninger da de kom alene med han.

Høstsesongen har vært meget bra. Kun kampen mot Malvik var under pari, resten av kampene var gode, noen også meget gode! Vi avslutter tabellen med lik poengsum som Malvik(3. plass), men med en litt dårligere målforskjell.

Nå står eliteturneringen i Skien den 5. november for tur. Her skal vi møte topp motstand fra 1. div på Østlandet og Sørlandet. Oppholdet blir et flott punktum for en innholdsrik sesong.

Takker også trenere og lagledere for en flott sesong med mye godt arbeid, og håper vi kan beholde dere i lang tid framover. Takker også det trofaste publikum, som støtter opp guttene både på hjemmekamper og bortekamper! Regner med at vi alle vil få flere flotte opplevelser sammen med guttene våre i årene framover.