nov 06

Gutan imponere i Skien!

Orkdal-Storm

Resultat; 5-1

Gutan hadde tydelig bestemt seg for å kjøre kampen fra start. Med et imponerende tempo og nydelig samspill, eide de kampen fullstendig innledningsvis! Så da Christopher raidet venstre side allerede etter 1. min og la inn til Sondre som bredsidet ballen i mål, var det fult fortjent.

De fortsatte å rulle opp det ene angrepet etter det andre, og i det 6. min blir Christpher spilt nydelig igjennom av Even. Christopher plasserer ballen sikkert i mål, 2-0!

Et nytt gjennomspill til Christopher i det 10. min resulterte i 3-0! Martin spiller i støtte til Lars som spiller opp på Christopher som sikkert setter ballen i mål med en nydelig «tunnel» på keeper!

I det 12. min kommer kanskje dagens kommentar! Trener Reinert blir lettere irritert over at dommeren står og dømmer med hendene i lomma. «Dommer, du kain itj døm med hender`n i lomma.» «Æ frys», si dommer`n. «Ska du lån hanskan min?» En heldigvis blid og hyggelig dommer tar imot tilbudet og hender`n kom aldri i lomma mer resten av kampen:).

2. omgang starter som den første med stor dominans fra våre gutter.

I det 4. min av omgangen raider Ole Ingar venstre side og legger inn et nydelig innlegg som Christopher header vakkert i krysset, 4-0!

Storm får en redusering i det 8. min etter et godt slått frispark, 4-1.

Kampen avsluttes med et fint angrep på venstre side i det 17. min, hvor  Christopher vender opp og slår et perfekt innlegg til Jo som har kommet på løp og setter ballen i mål etter en retur fra keeper, 5-1!

Hærlig gutter!

Neste kamp er  mot Nanset kl. 19.

1 Kommentar

  1. leif Bryne sier:

    flott innsats og flott webside!
    All honnør t gutan på og utafor bana!

Skriv et svar