nov 07

Semifinale i Skien neste:)

Orkdal-Fram Larvik

Resultat; 1-0(1-0)

En fantastisk prestasjon av gutan!! En lag seier av de sjeldne, med flere skader er dette rette og slett en enorm prestajon. Både Ole Ingar, Sondre og Anders måtte gi seg tidlig i 1. omgang, men det så ut til å tenne guttene ute på banen. De jobbet som løver, kriget og kjempet som de aldri hadde gjort før, enormt!

Kampen startet med en motstander som prøvde å spille mye ball, men kom sjelden til de store sjansen. Pga av mye skader måtte trenerteamet legge om taktikken en del. Vi som er et spillende lag, skulle nå slå mye i bakrom på Christopher. Dette lyktes vi godt med, og kom med flere gode forsøk.  Allerede etter 2. min tar Christopher ballen ned og skyter et godt skudd som går over. Men Fram var et meget godt spillende lag som kom gang på gang, og etter 4. min hadde de en stor sjanse som Eirik reddet mesterlig.

Så etter 8-9 minutter kommer kampens klimaks. Pga av  Martin sin skade skulle Daniel ta cornerne, og en dobbellcorner resulterte i en perfekt slått corner som Christopher header nydelig i mål, 1-0! Fra mitt ståsted så det ut som Christopher hang en evighet i lufta i det han header ballen i mål, HÆRLIG!

Etter pausen presset Fram oss mye bak på banen. De spilte godt, uten å komme til de helt klare målsjansene. Men de malte på og vi jobbet som besatt og kriget enormt. Kunne har skrevet en hel bok, en roman, om de siste 15. min, men det viktigste er at vi vant 1-0!!!

No skal vi spille semifinale på Skagerak arena kl. 16, og det kommer til å bli stort uansett resultat.