nov 28

Bra innsats i Malvik cup!

Malvik-Cup

Søndag 26 nov. i Abrahallen

Vi stilte med 2 lag under Malvik-Cupen i helga. Ett av lagene ble slått ut og det andre gikk videre til sluttspill som spilles neste helg. Orkdal 1 var det laget som gjorde seg mest bemerket. De vant alle sine 3 kamper.

Orkdal1 sine kamper; 

Første kamp var mot Sverre 2.  Resultat 4-3.

 Sverre åpnet kampen best, og scoret det første målet etter 3. min. Vår utligning kom etter 5. min, hvor Cristopher var frempå etter en keepertabbe. Sverre går så opp til 2-1 etter 7. min etter et pent gjennomspill. Vi utligner til 2-2 i det 8. min. Christopher er målscorer. Vi går opp til 3-2 ved ”Åker” i det 17. min, og ” Åker” legger på til 4-2 i det 21. min. Sverre reduserer til 4-3 i det siste spilleminutt av kampen.

Resyme: Sverre var det beste laget i de første 5. min, men vårt lag tok mer og mer over banespillet. Det var en fortjent seier til vårt lag når dommeren blåser for kampslutt.

 Kamp nr  2  er mot Nardo 1.

 To gode lag hvor det blir mye kriging på midtbanen i perioder. Vi går opp til 1-0 i det 9. min. Espen går fra sin backplass, dribler av det som er av motstandere, og setter ballen bak Nardos keeper. Dagens desidert største prestasjon! 2-0 målet er et selvmål. Vi kommer gjennom på høyrekanten. Ballen blir slått inn foran mål, og en Nardospiller er så uheldig å ”beine” ballet i eget mål. Dette skjedde i det 12. min. Etter dette kontrolerer vi kampen helt inn, og sluttresultatet blir 2-0 til Orkdal.

 Kamp nr 3 er motstander Egge 2.

 Denne kampen kjører vi fra start til mål. 1-0: Innlegg fra Dybdal som Christopher setter i mål. 2-0: Reprise fra 1-0. Innlegg fra Dybdal, som Chistopher setter inn. I det 7. min 3-0: Dybdal setter ballen i nota. Etter 9. min 4-0: Dybdal. 10. min 5-0:  Dybdal nok en gang.  16.min 6-0:” Åker”. 19min: 6-1 Egge reduserer.  7-1: Geir Magne setter ballen i mål idet 24. min.

 Vi vinner alle våre innledene kamper,og blir nr 1 i vår pulje. Vi gleder oss allerede til neste sluttspill neste helg. 

Orkdal2 sine kamper;

Vår 1. kamp her var mot Egge 1

 Egge går opp til 1-0 etter heading fra corner i det 7. min. 2-0 målet er en reprise. Heading også her etter en corner. Dette skjedde i det 13. min. 3-0 kommer etter 20. min, og 4-0 kommer i kampens siste spilleminutt. Egge var et klart sterkere og bedre lag enn våre gutter, så seieren 4-0 var fullt fortjent.

 Kamp nr 2 er mot Charlottenlund 3.

Her startet guttene våre opp i et forrykende tempo, og får lønn for strevet etter 1 min. Vi leder 1-0 etter scoring av Sondre. Charlottenlund utligner i det 9. min. Etter dette kjører Charlottenlund kampen. 2-1 kommer etter 10. min, 3-1 kommer etter 15.min,  4-1 etter ett langskudd i det 18. min, og sluttresultatet 5-1 fastsettes i det 20. min. Charlottenlund var hakket bedre enn oss både spillemessig, og var mer robuste fysisk.

 Kamp nr 3 er mot Byåsen 1.

Her blir også våre gutter nummeret for liten, selv om kampen var ganske gjevnspillt til midt ute i omgangen. 1-0  til Byåsen etter et gjennomspill i det 3. min. 2-0 til Byåsen i det 9. min. 3-0 til Byåsen i det 18. min, 4-0 til Byåsen i det 23. min, og Byåsen fastsetter sluttresultatet til 5-0 i siste spilleminutt.

 Resume for alle kamper: Vi ble ett nummer for små for disse lagene.Vi møter her alle meget gode lag. Alle disse lagene spiller i 1. Div i både Nord & Sør- Trøndelag.

 Vi gleder oss med Lag 1 ,som er videre til sluttspill neste helg:)! Der får dere trøkke til gutter!

Skriv et svar