des 08

Finale i Malvikcup:)

Abrahallen, søndag 5/12

En spent og målbevist gjeng gutter startet dagen med å sette seg et klart mål om å gi alt. Mye spenning før den første kampen møt Rørvik.

8-delsfinale; Orkdal 1 – Rørvik:

En grei kamp hvor vi har føringa det meste av kampen, men hvor Rørvik er farlig frempå ved noen anledninger.
Mye godt spill fra begge lag, men vi vinner kampen fortjent 4-2.

Kvartfinale; Orkdal 1 – Alvdal/Folldal;

En vanskelig kamp pga. at Alvdal/Folldal er veldig flink til å slå lange pasninger i bakrom på en angrepsvillig spiss.
Vi blir liggende under 0-1 etter knappe 8. min, og etter det så trekker Alvdal/Folldal seg bakover til en 4-1-1 formasjon som gjør det vanskelig for våre gutter å bryte gjennom.
Gutta har fått beskjed om å slå korte cornere fra trenerne, men improviserer selv og slår noen lange som resulterer i 2 mål:)
Det siste målet kommer rett før slutt i kampen, men det holder til seier 2-1.

Semifinale  Charlottenlund 1 – Orkdal 1:

Som guttan påpeker i garderoben før kampen, endelig mulighet til revansj mot Charlottenlund.
Kampen starter bra med press fra vår side og en kjempesjanse allerede etter 1. min, hvor Charlottenlund redder ballen på strek etterfulgt med skudd i tverliggeren uten at vi lykkes.
Etter dette kommer Charlottenlund gjennom pga. dårlig markering fra vår side 2 ganger og hvor det plutselig står 2 – 0 til hjemmelaget. Litt av en kald dusj siden det er vi som kjører kampen.
Men guttan jobber fortsatt godt videre uten å tenke på målene, og kommer til flere store sjanser hvor vi scorer ved jevne mellomrom.
Kampen ender 2 – 3 og som er fullt fortjent etter en meget god kamp hvor vi er det klart beste laget.

Herlig Revansje! Vi er klare for FINALE!!

Finale; Sverre1 – Orkdal1: 

Vi er det laget som kommer best igang i finalen og leder fortjent 1-0 etter noen min. Sverre får en «rar» målsjanse hvor de scorer fra skrå vinkel.
Etter denne scoringen kommer Sverre mer med i kampen og ruller opp flere gode angrep. Men etter ca. 15. min er vi frempå med et godt frispark som går i mål og det er vi som leder kampen igjen.
Denne stillingen står helt frem til det er igjen 50 sekunder av ordinær tid, men da scorer Sverre etter en god enkeltmanns prestasjon. 2 -2 !!!
Ekstra spilletid 1 x 5 min som ender mål løst.

Straffespark konkuranse: Denne vinnes av Sverre 4-3, og de er dermed vinner av en meget spennende kamp.

En kjempe innsats av våre gutter med tanke på at det var 42 påmeldte lag i vår klasse og hvor de beste lagene i Trøndelag var med.

Skriv et svar