apr 10

Knepent tap for Stabæk

Det ble et kepent 0-1 tap for Stabæk i siste kamp i Oslo. Målet kom på et frispark etter 12 min. spill ut i 2. omgang.

Guttene som var disponible jobbet som løver, og skal være godt fornøyd med innsatsen! Thomas og Ola hadde nesten et sammenhengende løp i hele 2. omgang, og Lars ruvet i midtforsvaret som den sjefen vi vet han kan være. Midtbanen gav aldri opp og jobbet opp og ned i hele kampen. Kampen viste oss at vi i løpet av turneringen etterhvert tok nivået mer og mer for hver kamp. Mot Stabæk fikk vi vist at vi kan spille på høyde med de beste, og med litt hell kunne Geir Magne sitt tverrliggerskudd like gjerne ha godt i mål, og da hadde det blitt straffesparkkonkurranse… Ta med dere det positive i kampen gutter, og se framover! Godt jobbet:)