Seier for Lag1 borte mot Rissa

Onsdag 26/4  Åsly Kunstgress, Rissa

Seier 1-8(0-3) over Rissa

Det ble etterhvert en meget underholdende kamp i Rissa 🙂

Våre gutter startet noe forsiktig og avventende. Robuste og duellsterke Rissa-spillere kjempet seg til et overtak innledningsvis. De hadde en kjempesjanse bare etter 5 min., som Thomas reddet mesterlig med en benparade. Etterhvert kom guttene mer med i kampen, vant flere dueller og produserte noen halvsjanser. Etter 16 min. blir et frispark fra midtbanen løftet inn i feltet, Espen rager høyest og header ballen i mål, 0-1!

Ett minutt senere blir Benjamin frispilt og han skyter utagbart for keeper i mål, 0-2! Vi fortsetter med å prøve å etablere et spill, men det er ikke enkelt mot en motstander som kjemper godt. Men vi får til flere gode kombinasjoner ved enkelte tilfeller, og i det 20 min. blir Jørgen spilt nydelig fri av Benjamin. Jørgen takker for passningen med et herlig skudd i mål, 0-3. Vi er nå effektive på våre overganger og straffer Rissa for sine balltap. Desverre må Ole Ingar gi seg i 30 min., ankelskaden er tydelig ikke leget helt ennå. Sverre kommer inn, og gjør en god kamp. Nå kan vi ikke få flere skader, for vi har nå bare 11 friske gutter igjen… Resten av omgangen er jevnspilt, men vi ser at vi er giftige på overgangene våre.

Andre omgang starter friskt fra våre gutter. De legger tidlig  et høyt press på motstanderen, og produserer flere gode sjanser. To stangskudd innledningsvis i omgang taler for at dette kan bli heftig. Men Rissa kommer inn i kampen igjen, og får sin redusering på en corner som de kriger inn i det 13 min. har gått av omgangen.

Minuttet senere gjør Jørgen et flott raid på venstre side, og slår et hardt innlegg som Benjamin styrer inn, 1-4! Nå kjøre vi over Rissa. Det blir til tider store rom for midtbanen, noe som Espen og Geir Magne utnytter godt. 23 min ut i omgangen resulterer kombinasjonen de imellom til 1-5! Geir Magene setter kontant inn et flott gjennomspill fra Espen. Da har allerede Geir Magne satt to skudd i treverket før der…

Den totale overkjørselen resulterer i både 1-6(Benjamin),  1-7(Geir Magne) og 1-8 av Benjamin.

Med tanke på at dette var første seriekamp, og at vi manglet flere spillere, så var dette meget godkjent. Må si at 2. omgang var noe av det bedre jeg har sett på en stund – flott gutter!

Neste motstander er et lokaloppgjør mot Kil/Hemne:)