Åfjord- Orkla   5-3  (2-2)

Bane: Åset Kunstgress          Dato : 23mai

Tor har følgende referat:

Vi måtte reise hjem med nok et tap i ”kofferten”, etter en nokså tam kamp i Åfjord.

Kampen startet som ”vanlig” med mye kriging. Lagene følte på hverandre, og vi så lite til det store spillet.

Etter 8. min har vi en kjempesjanse, der Geir Magne er helt alene med keeper. Ballen går rett utenfor. Etter 11. min går Åfjord opp i ledelsen. Etter en svak avklaring i vårt forsvar, kommer en av angriperne seg foran en av våre backer, og putter ballen i mål.

Etter 15. min kommer utligningen. Joackim forserer opp på venstresida og setter ballen rett på keeper, får en retur fra keeperen, og setter den i mål. Etter dette tar vi mer og mer over kampen, og i det 18. min øker Christoffer ledelsen til oss med 1-2. Nå er vi inne i vår beste periode i kampen og kunne ha økt vår ledelse. Pasningsspillet sitter. Ballen går ”klikk-klakk” mellom spillerne.

I kampens siste spilleminutt kommer en av Åfjords sine spillere seg gjennom fra høyresiden, og scorer. Dermed står det 2-2 ved pause.

Etter hvilen starter kampen som den gjorde i første omgang.  Mye kriging, og mye ”poling” fra motstanders sin side. Ser ut som Åfjords sine backer konkurrerer om å få ballen spilt lengst mulig fra seg. Dette fører til en gjennomløping i vårt midtforsvar, og dermed går Åfjord opp i 3-2 ledelse i det 8. min av andre omgang.

Vi klarer å utligne til 3-3 i det 21. min av andre omgangen.  Daniel slår inn en ball helt ute fra sidelinja. Keeper feilberegner og ballen går i mål. Vi har fortsatt tro på seier.

Men Åfjord går rett i angrep, og går opp til 4-3…

Vi forsetter å kjøre på. Vi har både skudd i tverrliggeren, og Åfjord redder ballen på målstreken. Det vil seg ikke…

Åfjord setter prikken over i`en 3. min på overtid. Dermed blir sluttresultatet 5-3 til Åfjord.

Oppsummering :

Vi har nå tapt tre jevne kamper. Vi skulle ha slått alle disse lagene. Åfjords trener sa etter kampen at han syntes at resultatet ikke var rettferdig. Åfjord var et enkelt lag, med store fysiske spillere. De hadde 2 født i 94 og sju født i 95, mot våre 12 som er født i 96, blir dette litt rått parti med tanke på fysikken.

Nå på torsdag skal vi til Brekstad å møte Ørland BK.