mai 30

Seier over Stadsbygd/Vanvik

Orkla FK-Stadsbygd/Vanvik, Orkdalsbanken stadion

Man 30. mai

Resultat: 8-0(2-0)

Tor har gitt oss følgende referat;

Vi var spendte foran møtet med Stadsbygd/Vanvik, da vi aldri har spilt mot laget tidligere. At de hadde like mange poeng som oss før dagens kamp, gjorde ikke spenningen mindre.

Kampen startet som de fleste andre kampene, litt rotete i begynnelsen, men etter ca 10. min spill begynner det å løsne litt for guttene. Nervene har begynt å slippe taket, og ballen begynner å gå mellom spillerne.

I det 13. min har vi et skudd i tverrliggeren, og i det 18. min har Geir Magne et bra skudd, men en like bra redning fra keeper gjør at det fortsatt står 0-0.

I det 21. min får vi corner. Lars får satt hodet på ballen, går via Geir Magne og i mål, 1-0 til Orkla FK. I det 24.min fyrer Joachim av et langskudd, som keeper får slått til corner.

 I det 37.min går vi opp til 2-0. Etter mye fram og tilbake, får Even satt ballen pent forbi keeperen.

Vi går da til pause med en 2-0 ledelse.

2.omgang starter forrykende fra vår side, og etter 4. min av omgangen står det 3-0. Benjamin løper gjennom forsvaret, og scorer sikkert på en utrusende keeper.

 14. min ut i omgangen øker vi ledelsen til 4-0. Espen blir spilt fint gjennom på høyre side, og ”netter” sikkert. Nå kommer målene tett. 18. min øker Martin til 5-0, etter et kontant skudd oppe i ”nett-taket” fra ca 5-6 m. 6-0 kommer i det 20. min av omgangen. Joachim kommer seg fram på høyresiden, og setter ballen i mål. 7-0 kommer etter 28. min av omgangen. Joachim skyter et hardt skudd som keeper ikke klarer å holde, men som Benjamin er framme på returen, og ”putter” den i mål.

Siste scoring kommer i det 34. min av 2.omgang. Vi får tildelt straffe, som Joachim setter kontant i mål.

Oppsummering:

Synes at laget hever seg for hver kamp nå. Tydelig at guttene begynner å kjenne hverandre bedre. Pasningspillet sitter bedre, og lagdelene fungerer bedre sammen. Virker som forsvaret virker tryggere, etter at Mickael har tatt rollen som ”kommandant” i midtforsvaret. I dag produserte laget mange sjanser. Dette resulterte i mange flotte mål.

Neste uke møter vi Kolstad på bortebane. Før dette har guttene 3 treningsøkter foran seg, så det er bare å stå på gutter. Referer til en Løkkengutt som har skrevet den kjente sangen: Det e itjnå som kjæm tå sæ sjøl……

Skriv et svar