Kolstad-Orkla FK, 2 div.

Huseby kunstgress, man 6/6

Resultat; 0-5(0-2)

Ut i fra tabellsituasjonen og de siste resultatene, så hadde vi god tru på at Kolstad var et lag som vi hadde gode muligheter mot. Men som alle andre kamper, så må de spilles…

Orkla åpnet de første 10 minuttene ganske nervøst og med lite bevegelse. Kolstad sine spillere var tidlig opp i kroppen på våre gutter, og kjempet oss på en måte ut av stilen. Vi kunne like godt ha fått et mål i mot oss innledningsvis…

Etter hvert begynte vi å komme høyere opp på banen, og etter 12 min. får Joachim et fint framspill på venstre side. Han forserer 20 meter og gir Espen en flott pasning på bakstolpen, som Espen setter sikkert i mål – et fint angrep.

Nå begynner laget å fungere litt bedre, og produserer nå flere halvsjanser, uten å komme til de helt store mulighetene. Kolstad er fortsatt stadig frempå, og har flere gode muligheter som de setter til side for mål. Vi er litt heldige på noen av disse.

I det 36. min kommer mål nr. 2 til Orkla. Joachim setter fart på venstre side og raider 40 meter før han setter ballen nydelig til side for keeper og i mål – en flott prestasjon Joachim! Joachim er nå i støtet og produserer flere gode muligheter på sin venstre side uten at det blir flere mål. Det står 0-2 til Orkla ved halv spilt tid.

Etter pausen starter våre gutter med å ta et godt tak om kampen. Med et høyt press, gode beveglser og sikkert pasningsspill skaper vi sjanser med en gang. Allerede etter 3 minutter har vi produsert to gode sjanser, så da vi får mål på en corner etter 4. min er det meget fortjent. Corneren blir perfekt slått av Martin Aa., og Lars ruver i lufta og header den inn oppunder tverrliggeren – et flott mål!

Nå kjører vi kampen fullstendig!  Vi bruker kantene flittig, og kommer rundt og får slått gode innlegg. Det er slik neste målet til Orkla kommer i det 14 min: Espen blir spilt fri på kant, slår nydelig inn til Martin Aa., som vinner en duell i feltet og setter ballen sikkert i mål, 0-4! Vi produserer flere slike muligheter, og kunne med litt hell ha scoret kanskje 2- 3 mål til på denne måten å spille på!

Det siste målet kommer i det 34. spilleminutt av andre omgang. Benjamin får en flott «stikker», vinner løpeduellen mot en av midtstopperne til Kolstad og plasserer ballen sikkert i mål, 0-5!

Oppsummering; Vi vinner fortjent, spesielt med tanke på den store dominansen vi hadde i andre omgang. Vi kunne med litt hell ha scoret en del flere mål, men det spillet guttene viste i den andre omgangen varmet meget godt:). Trenerne byttet på posisjoner og mannskap, slik at de fikk mer flyt i spillet etterhvert, og flere av spillerene tok mer ansvar utover kampen – bra!

Det vi må jobbe med er å få ta tak i kampen når fløyta går. Vi kan ikke koste på oss 10-15  minutter med sløvhet før vi våkner. Neste gang sitter kanskje 2 i nota bak oss hvis vi ikke er på tå hev fra starten av.

Neste kamp er hjemme mot Hitra på fredag. Ta med dere den gode andre omgang til neste kamp, så fortsetter dere der dere slapp denne kampen. Stå på:)