STORSEIER over Hitra:)

Orkla-Hitra,  2. div

Orkdalsbanken stadion, onsdag 8/6

Resultat: 15-0(4-0)

Vi fikk før kampen melding fra Hitra sin lagledelse at de kom med et ungt lag til kampen. De eldste spillerne(-95) måtte være hjemme pga eksamen, og at de hadde med seg gutter født i 1997(5 stk). De var derfor litt betengt, noe som skulle bli bekreftet utover i kampen…

Kampen startet litt nølende fra våre gutter sin side. Litt ubesluttsomt og flere feilpassninger, men det var de som produserte det som var av sjanser innledningsvis.

Etter noen halvsjanser, får Orkla corner etter 3. min. Martin slår som vanlig en perfekt serv som Christopher header nydelig i mål, 1-0! Guttene fortsetter å prøve på å få etablert et spill, men sliter litt med å finne hverandre. Hitra får noen brudd som de prøver å utnytte, men forsvaret rydder opp av det som kommer!

I det 10 min. får Geir Magne en fin mulighet. Keeeper redder skuddet, men Joachim setter returen i mål, 2-0! Vi har nå et større trykk på Hitra og sjansene kommer tettere.

11. min ut i omgangen kommer Joachim seg fint fri på venstre side og slår et av sine mange gode innlegg. Etter litt klabb og babb i feltet, får Martin D. snudd seg og skyter i mål fra kort hold, 3-0!

Vi produserer nå flere store sjanser uten å sette ballen i mål. Men i det 39. min. forserer Joachim hele 60 meter med ball, kjipper ballen over keeper,og en av Hitra sine forsvarere er uheldig og setter ballen i eget mål, 4-0!

Etter pausen er det kun ett lag på banen!! Vi ruller opp angrep etter angrep, variere med å komme gjennom midten og ved å bruke kantene. Målene kommer nå på løpende bånd;

41. min ut i omgangen, 5-0 ved Espen. 44. min 6-0, Benjamin. 52 min, 7-0,Jørgen. 53. min 8-0, Jørgen. 57. min 9-0 Christopher. 68. min 10-0, nydelig langskudd av Martin D. 69. min 11-0, Joachim. 73. min 12-0, Jørgen. 75. min 13-0, Espen. 76. min 14-0, Joachim. 79. min 15-0, Joachim. Det stoppet på 15…

Oppsummering; Rent sportslig så kan en alltids spørre seg hva en får ut av en slik kamp. Resultatet kan tilsi at det var en fantastisk kamp av guttene, det var det ikke. Men det er en god prestasjon å score 15 mål uansett hvilken motstander en møter! Ønsker å gi honnør til Hitra som ville spille kampen, selv med et så redusert mannskap.Vil også framheve Hitra sin keeper for sine mange feberredninger!

Dere er nå i en god stim gutter, fortsett å stå på!