Seier over Tiller2

Tiller2 – Orkla FK  2. div G16

Tonstad kunsgress, onsdag 15. juni

Resultat: 0-7

Kampen startet som vanlig litt tregt for vårt lag. Tiller styrte kampen de første 10 min.

Etter hvert som guttene blir litt varm i trøya, begynner laget å fungere bedre. Etter 18. min har Benjamin en kjempesjanse, og i det 21. min har Martin D. en stor mulighet for nettkjenning.

Vi får ikke hull på byllen før i det 23. min. Geir Magne drar med seg ballen ned på høyresiden, og slår en 45 graders pasning ut i feltet. Joachim E. har bare å sette bredsida til, 1-0 til Orkla.

I det 26. min øker Benjamin ledelsen til 2-0, etter et flott framspill fra Joachim.

Etter dette skjer det lite på banen, og lagene går til pause med en 2-0 ledelse til Orkla.

Andre omgangen starter opp med en forholdsvis tam forestilling fram til det 20.min. De siste 20. min blir det mer fart i sakene fra Orklas sin side.

Vi går opp til 3-0 etter en flott gjennomløpning av Martin D. Martin  Aa.  øker til 4 -0 i det 25. min.

Joakim S. løper gjennom hele midtbanen og forsvaret til Tiller i det 26. min, og øker resultatet til 5-0. En flott enkeltmannsprestasjon:)

6-0 kommer etter 28.min. Joakim E. setter ballen i mål etter innlegg fra Geir Magne.

Det siste målet kommer i det 30.min.  Målscorer her er Benjamin.

Oppsummering:

I perioder spillte laget bra. Vi har nå 5 strake seiere, og har nå klatret opp på 3.plass på tabellen. Med en målforskjell på 39-1 på de siste 5 kamper, vitner om et målfarlig lag. Vi har nå igjen en kamp i vårsesongen. Da møter vi Fosen på bortebane. Laget er nå i flytsonen, så vi håper også på en sterk kamp av gutta mot Fosen.

Etter siste kamp før ferien, reiser vi til Plussbankcup i Kristiansand den 25 juni.