jun 19

Fortjent seier over Fosen

Fosen BK -Orkla FK, 2.div

Marienborg gress, Vallersund den 19/6

Resultat; 2-4(0-3)

Guttene tok tak i kampen fra avspark. Rullet opp det ene angrepet etter andre, og hadde 4-5 kvalifiserte målsjanser de første 6-7 minuttene! Bla. var vi to ganger alene med keeper, men en god og heldig Fosen-keeper avverget.

I det 11. min får vi endelig uttellig; et godt slått frispark fra Martin Aa, blir kontant headet inn av Espen, 0-1!

Vi får flere muligheter etter døballer, og Martin Aa. slår mange gode frispark og cornere som hele tiden blir farlige…

0-2 målet kommer i det 23. min. Martin D. prøver å nå Joachim med en «stikker» gjennom forsvaret til Fosen, litt heldig gjenvinning som Joachim setter kontant i mål fra kloss hold.

Joachim står også for 0-3 målet i det 38. min. Martin Aa. serverer Joachim et nydelig gjennomspill som han setter sikkert i mål under en utrusende keeper. Martin Aa. var mye involvert og ofte nest sist på mange av målsjansene, og slo mange gode døballer i første omgang!

Fosen produseret et par halvfarlige døballer i første omgang, og det var det… Forsvartet vårt hadde full kontroll!

Vi regnet med at vi kom til å kjøre over Fosen i andre omgang. Guttene har spilt mange gode andre omganger i år, men det ble ikke en slik omgang i dag… Fosen-gutta hadde tydelig bestemt seg for å trø til i starten av omgangen. Det store briljante spillet uteble, men de jobbet godt og ville ha ballen. Det samme kan ikke sies om våre gutter. De fant ikke hverandre, løpskraften ble borte og usikkerheten begynte å sige innpå…

I det 4. min av omgangen reduserer Fosen etter en noe heldig gjennvinning i vårt felt, 1-3.  Etter 23. min får de frispark fra 16 meter som blir nydelig skrudd inn i krysset, 2-3! Nå lever kampen…

Våre gutter forsøker nå å ta tak, og lykkes nesten ved enkelte anledninger. I det 36.min tar Joachim med seg ballen inn i feltet og smeller til med et kremmerhus som dunkes inn i hjørnet, 2-4! Herlig:)

Vi vinner kampen fortjent 2-4.

Oppsummering; guttene leverte en meget god første omgang på et heller uvant underlag. Vi produserte et dusin sjanser i denne omgangen og burde nok ha ledet med mer enn 3 mål til pause. I andre omgang var ikke guttene til å kjenne igjen. Intensiteten var borte, bevegelsene var lite samkjørte og vi stod og spilte ball! En slik kamputvikling sjer av og til, men det som ikke skal skje er at vi ikke prøver å gjøre noe med det. Det gjør vondt i et fotballhjerte når en ser at det ikke gis nok i duellene og at en ikke orker å ta et løp for hjelpe lagkompisene. Vi vet at dere kan så mye mer her gutter!

Vi avslutter vårsesongen med en god 3. plass på tabellen, etter flere gode kamper på slutten.

Ta med dere den gode første omgangen, og spill mange slike omganger i Kr. sand til uka. Stå på gutter, så sees vi i Kr.sand:)

Den harde kjerne:)

Skriv et svar