Solid seier over Vestbyen!

Orkla FK – Vestbyen

Orkdalsbanken stadion, 8/10

Resultat; 6-1(2-0)

Sesongens siste kamp stod for tur. Før kampen møtte guttene til lunsj og et spillermøte  hvor taktikken ble lagt. Dette skulle slå ut positivt…:)

Orkla startet best og hadde det meste av banespillet. En del fine kombinasjoner med spill langs bakken, både gjennom midtbanen og ut på kant. Med mye ballberøring kom også sjansen…

I det 22. min lykkes vi endelig! Nydelig forarbeid av Martin D., som tråkler seg forbi 2-3 Vestbyenspillere og spiller ballen gjennom til Christopher som setter den sikkert i mål alene med keeper, 1-0!

I det 34. min kommer neste mål. Christopher har et raid på venstre kant og kommer seg ned til dølinja, legger tilbake til Martin D. som dunker ballen sikkert i mål, 2-0! Det varmer å se slike mål, hvor både innsatsvilje og ikke minst minst viljen til å komme på løp et til stede – samhandling!

Vestbyen produserer noen halvsjanser i omgangen, men forsvaret er solid og slipper ikke Vestbyen til de helt store sjansene.

2. omgang startet med at Vetsbyen kommer høyre opp i banen og legger et lite press på oss i de første minuttene. I det 44. min kommer deres spiss alene med Eirik, men Eirik redder mesterlig! Eirik hadde enda en kjempereding en mot en litt senere i omgangen!

Etter hvert får vi spillet til å gli igjen, og i det 49. min forserer Benjamin på høyre kant, slår et perfekt innlegg som Christopher header inn, 3-0! Vi har nå flere gode angrep og Christopher har et knallskudd som dessverre bare treffer kryssfeste:)

Et nytt fint angrep i det 59.min som blir rullet opp med en gjennomløpning av Christopher ender i neste scoringen. Her er Christopher sikker i avslutningen alene med keeper, 4-0!

I det 73. min får Vestbyen en litt billig straffe. Vestbyen setter denne utenfor mål, men får sin redusering noen minutter senere etter et langskudd som er et stjernetreff, 4-1!

Kampens store enkeltmannsprestasjon kommer i det 80. min. Martin D. setter fart fra midtbanen, finter seg forbi 3-4 motspillere og avslutter med å sette ballen i hjørne til en letter oppgitt keeper, 5-1! 50 sekunder senere kommer neste mål! Daniel får ballen på 17-18 meter og kliner til et knallskudd som keeper ikke har en mulighet på, 6-1!

Kampen ender med en meget solid 6-1 seier!

Oppsummering; Tydelig at en god lunsj og et langt spillermøte i forkant av kampen gjorde godt. Guttene var på hugget i fra starten av og gjorde det de hadde fått beskjed om. Det som varmet mest var de flotte forspillene til målene. Gode kombinasjoner og mye vilje til å komme på løp gjorde at motstanderen ikke hang med i store deler av kampen. Et solid forsvar som gjorde få feil, en keeper som viser mesterlige egenskaper i en mot en situasjoner, og en midtbane som gir masse offensive bidrag , og spisser som er sikker i avslutningene og kommer på mange gode løp. En bra gjennomført kamp!