Treningskamp mot Nardop

Orkla-Nardo 1-2

Nardo hadde tatt turen til Orkanger kunstgress for treningskamp. Nardo skal også ut i kvalifisering for 1. div, så vi møtte et lag som nok ligger på et godt 1. div nivå.

Det ble bestemt at kampen skulle spilles i 3×25 min.

Etter den første omgangen stod det 0-0, et greit resultat etter en forholdsvis jevn omgang. I den andre omgangen åpnet kampen seg en del mer og Orkla gikk opp til 1-0 ved Martin D.  som avsluttet sikkert etter en fin «stikker» av en pasning fra Even. Nardo reduserte til 1-1 midtveis i omgangen etter å ha snappet opp en «tversover-passning» i forsvarte vårt. Den siste omgangen bar preg av litt sliten føtter og litt usikkerhet ved at det ble stokket noe om på laget. Nardo presset på ved flere anledninger, så at de fikk 1-2 målet på et fint klangskudd var greit nok.

Kampen var en fin pekepinn på hvor vi står før pre-kvalikken mot Ørland. I perioder var det mye som fungerte godt, bra innsats og god duellstyrke. At vi også har ting å jobbe med skulle bare mangle nå i januar!

Neste treningskamp blir neste tirsdag kl. 19.30 mot Kattem, også denne på Orkanger kunstgress.

Pre-kvalikken mot Ørland er den 29/1 på Orkanger kunstgtress.