mar 20

Tap i siste kvalik-kamp

Orkla -Vestbyen

Resultat: 1-4(o-2)

Kampen starter bra, og Orkla legger press på Vestbyen umiddelbart. Gode bevegelser og stor innsatsvilje resulterer fort i sjanser. Etter 3 min. er Martin D. igjennom, men alene med keeper er det keeperen som gjør en god redning og ballen går til corner. En godt slått corner treffer Espen perfekt på hode, og ballen smeller i tverrliggeren! I det 7  min. har vi en ny døball som Lars header godt, men ballen stryker tverrligeren og går over…

I det 13. min får vi en ankelskade på Fredrik, som resulterer i et legebesøk. Nå må vi omgruppere laget litt, Christopher blir tatt ned fra spiss for å spille midtstopper.

I det 22. min får Vestbyen et frispark fra ca. 20-25 meter. Et hardt skudd langs bakken skyter fart på en frossen og glatt bane og  Eirik i målet glipper den inn…

Tre minutter senere kommer neste kalddusj. Et langskudd daler ned i det som ser ut som en grei ball for Eirik å ta i mot, men ballen er tydeligvis glatt og den glir immellom hendene til Eirik og i mål. Det kan ikke være lett  for Eirik å fortsette å stå etter to tabber så fort etter hverandre, men han revansjerer seg litt utover 2. omgangen med et par gode redniger.  Det står 0-2 til pause.

Etter hvilen starter våre gutter opp med friskt mot. De eier mye ball og vil framover for å få sin redusering. Etter 7 min. får vi en stor sjanse ved Joachim, men skuddet går like til side for målet. Vi ligger nå høyt og presser på, og akurrat det blir utfordrende for forsvaret.

I det 8. min blir en lang ball spillt opp fra Vestbyen sitt forsvar og en av deres raske spisser løper igjennom å setter ballen sikkert til side for Eirik og i mål, 0-3!

To minutter senere får vi en corner som Martin Aa slår godt og en duellsterk Joachim stanger inn reduseringen, 1-3!

Nå bølger spillet fram og tilbake. Vi har flere halvsjanser og Vestbyen er farlige på kontringer. Eirik har en klassereding på en av kontingene! I det 22 min. blir Joachim spilt nydelig igjennom, men blir klart felt av en skliende midtstopper fra Vestbyen…dommeren dømmer corner?!?. I det 24 min. header Joachim nok en gang like over på en døball…vi har fortsatt våre sjanser…

I kampen siste spilleminutt blir nok en lang ball spilt opp på en av Vestbyens spisser, som fosser igjennom og punkterer kampen med en scoring, 1-4!

Oppsummering: En kamp som vi innledningvis styrer og har god kontroll på. Vestbyen viser frem godt kontringspill og det skulle bli utfordrende for oss utover i kampen. Vetsbyen var ikke et bedre lag enn Orkla, men har en spisskompetanse i tre raske spiss, samt at de hadde den nødvendige flaksen som ofte et godt lag har. Eiriks to ulykksalige keepertabber i første omgang og manglende uttelling, gjorde at vi denne gangen ikke var gode nok til å vinne og dermed er det spill  i 2. div. Her får vi  muligheten til å vise om vi er gode nok til et opprykk til 1. div til høsten. Stå på gutter!!

Erlend

 

Skriv et svar