mar 21

Treningskamper

G16 har spilt noen treningskamper i det siste, og noen flere kamper vil komme før serien starter.

Lag 2 har spilt mot OIF 2 og Meldal.

Mot OIF 2 ble det uavgjort 3-3. En kamp som Orkla ledet 3-0, men OIF2 kom sterk mot slutten av kampen. Uavgjort var et greit resultat, hvor Orkla var det beste laget innledningvis mens OIF2 tok mer over banespillet utover i kampen og hadde et klart press mot slutten.

Mot Meldal ble det tøft for Orkla 2. Her ble de til tider overkjørt av en agressiv og god midtbane fra Meldal. Orkla tapte her 8-1.

Orkla1 spilte mot OIF1, og her ble resultat seier 4-1. Ingen stor kamp, hvor tempoet var labert og det var lite samsvarende bevegelser. Det var tydlig at ikke alle av gutta var nok tente i denne kampen. I perioder viste guttene noe bra spill, men effektiviteten forran mål var ikke bra – vi må sette flere av de store sjansene!

Erlend

Skriv et svar