mar 21

Uavgjort i treningskamp mot Kattem

Lag1 hadde treningskamp mot 1. div laget til Kattem i går 20/3. Etter en litt tam kamp mot OIF sist, var vi litt spente på kampformen til guttene…

Trenere prøvde ut 4-4-2 for første gang i år, hvor noen av spillere fikk nye roller. Det skulle vise seg og være et godt trekk fra trenerne…:)

Orkla eide kampen nesten fra start til mål. Kun de siste 10 min av kampen klarer Kattem å etablere et vist trykk på oss.

Allerede etter 6 min går vi opp i ledelsen ved scoring av Jørn Petter som kriger inn en ball i feltet. I det 30 min scorer Daniel med et kanonskudd. Kampens spisspar JP og Daniel fikk absolutt vist seg fram med hvert sitt mål. JP hadde også et par store sjanser til som fort kunne ha blitt mål. Vi leder 0-2 til pause!

Etter hvilen fortsetter vi å spille til tider bra fotball med stor innsats og god kollektiv organisering, og er det klart førende laget. Kattem har kun noen få mulighter, mens vi har 2-3 store sjanser som vi med litt hell hadde scoret på. Kattem får sin redusering når det gjenstår 10 minutter igjenn av kampen. Keeper Bernt nøler litt på en utrusning, og en Kattemspiller kommer og snapper ballen, og setter den i mål. I det siste spilleminutt scorer Kattem på et skudd fra 16-17 som Bernt er raskt nede og har en hånd på, men skuddet er så hardt at det går inn. Kampen ender 2-2.

Hele laget bør berømmes, for det er en stund siden jeg har sett slik glød og innsatsvilje som de viste i denne kampen. De som fikk nye roller tok disse på strak arm, Christopher dirigerte midtbanen godt i sin litt nye deffensive rolle og Lars var sjef med stor S i forsvaret! Fortsetter dere slik som lag, vil det mange artige kamper framover.