mar 26

Tap mot RBK…

Kvalifisering NM for G16

Rosenborg-Orkla FK

Resultat; 13-0(7-0)

Det ble en tøff opplevelse for våre gutter borte mot et sterkt og godtspillende RBK.

Vi fikk tidlig merke den store nivåforskjellen, både fotballmessig og fysiske egenskaper. Så pasningsfeil fra oss, og litt for lite trøkk i en duell, ble fort straffet med lynraske overganger og effektiv avsluttningsteknikk fra RBK…

For en som er glad i fotball, er det fantastisk flott å se hvor god fotball det er mulig å spille av et G16 års lag. Her har vi som klubb, trenere og ikke minst spillere noe å ta med seg som en pekepin hvor god det er mulig å bli med treningsiver og de rette rammen rundt seg.

Vi skal ikke glemme at RBK består av de aller beste 16 åringene i Trondheimsregionen, håndplukket av RBK sitt trenerteam! RBK trenerne mente at dette laget var betydelig bedre enn fjorårets RBK lag, og da vant de NM! Det betyr nok at dette RBK laget er blant de aller beste 16 årslagene som det er mulig å møte i Norge. Så at nivåforskjellen er såppas stor er nok helt greit. Og  kanskje bør forskjellen være så stor mellom et 2. div lag og et av landets beste lag?

Til slutt vil jeg berømme Orkla sine spillere som aldri gav opp, men kjempet hele veien. Det ble mange meter med løping for våre gutter, og de har vel aldri løpt så mye uten ball noen gang…:)

PS! Vi fikk Lars skadet etter ca. halvspilt 1. omgang, en kneskade som ble vurdert til så alvorlig at det ble et legevaktbesøk på St. Olav. Vi håper du snart er tilbake Lars!

Se forøvrig http://www.rbk.no/rekrutt/ for bilder og mer info om kampen…

Erlend

 

Skriv et svar