apr 26

Tap mot Nardo…

2. div

Nardo-Orkla FK

Resultat; 1-0(1-0)

Etter tap i treningskampen mot Nardo i vinter, hadde nok guttene lyst til å revansjere dette. Men med  en litt skadeplaget tropp var de nok noe usikker før kampstart…

Vi startet greit de første minttene. Hadde et par halvsjaner, og et par cornere som skapte litt trøbbel for Nadro sitt forsvar. Men etter hvert tok Nardo mye over. De fikk virkelig vise seg fram som et ballbesittende lag, med gode bevegelser og godt passningsspill. Våre gutter ble løpende litt i mellom, og kom ikke godt nok opp i motstanderne og Nardo fikk da det rommet de ønsket. Når vi også blir for «snille» i duellspillet og lite samsvarende bevegelser i laget, ja da slet vi i denne perioden.

Men etter 20 minutter begynner vi å ta litt mer over, litt mer trøkk i duellene og litt mer bevegelse. På corner har Christopher en god sjanse, hvor han header like utenfor. Vi får også et frispark som slåes fint inn i feltet, og Erik styrer den like utenfor. Vi har også et par farlige corner til, men Nardo sin meget gode keeper er flott ute å avverger de! Nardo har også sine sjanser, men kampen bølger nå mer fram og tilbake…

Så i det 38. min blir Nardo sin høyre indreløper spilt nydelig igjennom, og alene med Vegard setter han ballen i mål, 1-0. Vegard spilte forresten en god kamp for oss i målet -bra Vegard! Det står 1-0 til pause.

Guttene hadde nok lyst til å vise seg bedre fram i andre omgang, men de slet innledningsvis i omgang med et fortsatt spillende Nardo. Men etter hvert kom de tildliger opp i motstanderen, vant flere dueller og da også begynet å skape noen overganger igjen. De siste 20 minuttene av kampen var nok den beste perioden vi hadde. Flere gode forsøk på cornere, hvor den største sjansen var etter 28. min, men ballen spretter på streken og keeper får avverget til slutt! Nardo vinner 1-0…

Oppsummering: Greit at Nardo vinner, da de er det beste spillende laget i denne kampen. I forhold til sjanser så kunne kampen nok ha endt uavgjort, får Orkla hadde sine gode muligheter til å score. Men vi leverer en kamp langt under pari, hvor mye ikke fungerte. Både innsats, duellstyrke, bevegelser og feilvalg preget mye av kampbildet for Orkla, men de siste 20. min var en del bedre. Nå skal det sies at vi stilte med en litt skadeskutt tropp til denne kampen, og det er klart at en ikke kan senke kvaliteten mye før en får trøbbel mot de fleste motstandere. Og det er også å vanskelig å vurdere hvor gode Nardo var, men de var virkelig gode i perioder.

Det kommer en ny kamp til uka gutter, og da er det en ny mulighet til å spille god fotball! Så stå på!

Erlend

Skriv et svar