Seier over National

2. div G16

OrklaFK-National, Orkdalsbanken stadion

Resultat; 6-0(4-0)

Etter tapet mot Nardo var det nok en revansjesugen gjeng gutter som startet kampen best. Allerede etter 3.min blir Martin D. frispilt, men alene med keeper går skuddet rett i keeper, en stor sjanse!

Etter 5. min får Joachim ballen på 12-13 meter, vender opp og dundrer den i mål, 1-0! Godt å se Joachim igjen, og han skulle få vise seg fram flere ganger… Minuttet senere har vi en ny stor sjanse, Joachim fyrer av et skudd fra 13-14 meter skrått, skuddet smeller i tverrliggeren!

Vi kjører kampen, spiller på fot, får med lagdelene og er bevegelige! I det 12. min kommer Espen alene med keeper, men lobben blir for løs og keeper redder!

I det 21. min ruller vi opp et flott angrep på høyre side. Espen forserer fram, serverer Joachim ballen forbi keeper og Joachim styrer den inn, 2-0!

Vi fortsetter å ha sjanser, men mangler det siste avgjørende forran mål. National satser på raske kontringer, og er farlig ved 2-3 anledninger…

I det 29. min ruller vi opp en angrep på venstre side, og Jo slår et perfekt innlegg som Espen styrer inn med hode helt nede ved stolperota, 3-0!

Minuttet senere blir Martin D. felt(dytt i ryggen), tar straffen selv -plasserer den sikkert i mål, 4-0! To minutter senere slår Martin Aa. en god corner som Espen header i tverrliggeren. Det står 4-0 til pause.

2. omgang starter med et National lag som kommer høyere opp i banen og vinner flere dueller. Våre gutter er litt slappe innledningsvis og vi blir litt stressa. Den fine fotballen vi tidvis viste i 1. omgang er borte, og vi slår nå altfor tidlig på første berøring og første bevegelse. Først etter at Joachim blir byttet inn etter 25. minutter får vi litt mer trykk og igjen mer tru på det vi driver med.

I det 69. min legger Joachim ut på et 40 meter raid på venstre side, og er sikker i avslutningen, 5-0!

I kampens siste spilleminutt kommer mål nr. 6. Et nytt raid på venstre side som Joachim dundrer inn fra kloss hold, hans 4 mål i kampen!. Her var det gode bevegelser i  feltet bla. av Jørn Petter som hjelper til med å skaffe rom til Joachim -bra!  Kampen avsluttet med en stor sjanse fra JP som han setter i nettveggen. Kampen ender 6-0!

Oppsummering: Vi vinner en fortjent seier! Vi misbruker en god del store sjanser i første omgang, en omgang som vi tidvis spiller god fotball :). I 2. omgang faller vi litt sammen, og gamle synder kommer frem; spiller ball på førsteberøring- ofte en lang ball, for stressa med ball, for stor avstand i lagdelene, kommer for sent etter med midtbanen… Avslutter kampen på en bedre måte og Joachim setter punktum med å score sitt 4 mål, artig å se Joachim igjen! National hadde egentlig ikke så mye å stille opp med i denne kampen.

Neste mandag 7/5 er det lokaloppgjør mot Orkanger på Orkanger kunstgress kl. 20, så da kreves det maks tenning gutter!