mai 08

Seier og god kamp mot OIF!

2.div

Orkanger IF – Orkla FK

Resultat: 2-6(2-4)

Lokaloppgjør mot OIF er bestandig spennende, og slik var det også opp mot denne kampen. OIF hadde vunnet mot Nardo som vi tapt imot, så selv om vi slo OIF på en rimelig dårlig dag i vinter, så viste vi at her måtte det trøkkes til skulle det bli seier!

Vi får en kanonstart med en stor sjanse allerede etter 9. sekunder, og en ny sjanse før 1 minutt har gått. Begge skudden går like til side for målet. Det skulle bli mange, mange sjanser…

I det 7. min blir Espen spilt fri på høyre kant, et nydelig innlegg fra han går over keeper og Joachim kommer i stor fart og header den inn, 0-1!

To minutter senere bommer Even på ballen, OIF sin gode raske spiss Selven forserer på høyre side og smeller til med et skudd fra 17-18 meter som går i mål via Bernt, 1-1. Ikke akkurat fortjent, men det viste her at en ikke kan slappe av noe, men ha fokus hele tiden.

I det 11. min kommer vi igjen på høyre side, hvor Espen har kommet skrått inn i feltet og sender Joachim en flott passning som han styrer inn, 1-2!

Vi kjører kampen, produsere store sjanser,bla. header Daniel i tverrliggeren etter 15 min. Alt dette kommer etter glimrende angrepsspill og mange  gode enkeltprestasjoner. Laget fungerer virkelig godt, og det er flott å se en slik villig midtbane som kommer etter på løp!!  OIF satser på kontringer opp mot Selven med lange baller opp fra eget forsvar…

Daniel får en ny sjanse i det 20. min, hvor han vinner en duell med OIF sin keeper og header inn Orkla sitt tredje mål, 1-3!

I det 28. min kommer Even på et fint løp på venstre side, slår et fint innlegg som Dybdal tar ned og setter i mål, 1-4!

I det 33. min blir nok en lang ball slått opp mot OIF-spiss Selven, han finter bort en av våre på høyre side og fra skrått hold skyter han en ball som treffer Lars og ballen endrer rettning og går i mål, 2-4! Det er vel dette som kalles effektivitet… Det står 2-4 til pause, etter en god omgang av Orkla som hadde 9 store målsjanser!

2. omgang strater med at OIF kommer litt høyre i banen, og prøver å spille litt mer ball. Men vårt forsvar rydder bra unna og vi får fort kampen inn i vårt spor igjen.

I det 5. min kommer Orkla sitt mål nr. 5. Daniel sender en fin stikker igjennom til Joachim som kommer i stor fart og er sikker i avslutningen, 2-5! Vi produsere nå en haug med til dels store sjanser, men OIF sin keeper har spilt seg opp og redder flere av forsøkene til Orkla.

I det 38. min får vi kampen siste mål. Erlend sender en fin pasning som Daniel flikker/styrer vider forbi OIF sin keeper, 2-6!

Oppsumering: Det en kamp som Orkla dominerte fullstendig. Sjansestatestikken tilsier jo også det, 4-18 til Orkla! Her er nok forbedringspotensialet i kampen, uttellingene! Vi bør nok setter flere av sjansene… Men vi må i denne kampen ha fokus på det gode spillet vi viste i store deler av kampen. Spesielt angrepsspillet varmet, med gode bevegelser både av spissene og midtbanen. Og når backen også kom på løp, ja da kjørte vi over OIF. Det å komme til så mange sjanser er en fantastisk god prestasjon…

Nå venter Ørland BK bort på lørdag. Det blir en ny tøff bortekamp!

Skriv et svar