aug 07

Storsjøcupen 2012

 

G16 lag1

Gruppespillet: Laget spilte tre kamper med seier 7-1 over Åfjord, 3-1 over Fram og 4-0 over Frösön/Östersund.

Sluttspill: 1/8 delsfinale, seier 3-0 over Ålen. Kvartfinale, tap 4-0 over Clausenenga, som vant finalen til slutt.

Laget spilte mye bra fotball i de 5 kampene de hadde, noe som resulterte i at guttene produserte over 60 målsjanser, det sier mye om hvordan laget dominerte de fleste kampene. I kvartfinalen møtte vi rett og slett et bedre lag, selv om vi fikk den verst tenkelige starten med to mål i mot etter 5 minutter…

G16 lag 2

Gruppespillet: Tap 2-1 mot Grong, uavgjort 2-2 mot Byafossen og tap 7-0 mot Verdal.

B-sluttspill: 1/8 dels finale tap 0-1 mot Meldal.

Laget spilte jevnt mot begge de to første motstanderne, og virkelig stod på og kunne med litt hell ha fått en seier her. Mot Verdal møtte de et 1. div lag som var mye bedre. I sluttspillkampen mot Meldal var guttene virkelig på hugget, og våre gutter hadde like store sjanser som Meldal, så der var det nok et surt 1-0 tap som fort kunne ha vært motsatt.

Oppsummering: En flott turnering av begge lag, hvor G16 fikk vist fram mye god fotball og ikke minst skal guttene ha honnør for topp innstilling og fantastisk fin oppførsel!

Skriv et svar