aug 07

Norway cup 2012

 

G16 dro med 16 forventningsfulle gutter til Norwaycup. Etter en litt uheldig start som resulterte i et bussbytte, så var guttene klar for Ekebergsletta. Med hele 32.000 spillere fra 56 ulike nasjoner, og hele 208 lag bare klassen G16, så var lista lagt… Siden ingen lag fra før har deltatt i Norwaycup fra Orkla FK så satte G16 på en måte litt klubbhistorie.

Mot Åsane4 ble det spill mot ett mål. Til slutt stod et 9-0, og en relativt enkel seier for våre gutter. Mot Grue ble det tøffere, men 1-0 seieren var fortjent. Mot Pors Grenland2 ble det en komfortabel 2-0 seier og en klar gruppeseier med full pott og 12-0 i målforskjell.

I sluttspillet startet vi 1/64 delsfinalen mot en gammel kjenning fra Kr.sand i fjor, Bergen Nord. En kamp hvor guttene hadde full kontroll og vant 5-0.

I 1/32 delsfinalen stod Mjøndalen for tur. Et 1. div lag som la på 2. plass i serien, så her ventet nok hard motstand. Vi leder både 1-0 og 2-1, men Mjøndalen scorer 3 min. på overtid og det blir e.e.o. Når det gjenstår 1 min av siste e.o. scorer de, og vi taper høyst ufortjent 3-2! Guttene spiller en fantastisk kamp, men Mjøndalen sine midtstoppere ble for gode i lufta og scoret på 3 cornere.

Oppsummering: Guttene leverer en fantastisk turnering, både på banen og ikke minst i holdninger og oppførsel. En herlig gjeng å dra på tur med! Takk gutter!

Skriv et svar