Litt skuffende i første seriekamp i 1. div.

G16 1. div

Trond – Orkla FK

Resultat: 4-0(2-0)

Etter en flott sommer med to gode turneringer hvor laget virkelig fikk vist hva de står får, var det et håp at vi skulle fortsette med det gode spillet nå da seriestarten tok til igjen.   Men så enkelt skulle det ikke bli…

Vi åpner kampen godt, og her et par gode muligheter i de 10 første minuttene. Etter hvert tar Trond mer over, og spesielt deres gode venstre kant skaper en del trøbbel for oss. Og det er på opprulling nettopp på venstre kant som resulterer i at Trond tar 1-0 ledelse etter 12 minutter.  Trond får også en 2-0 scoring i det 21 min, etter en misforståelse mellom vår keeper og back. Vi har fortsatt våre muligheter, men vi blir presset i avslutningene og får ikke uttelling. I andre omgang hever vi oss en del, og får en par gode muligheter. I stede for at vi reduserer, får Trond sitt tredje mål på en uheldig situasjon hvor vår keeper feilvurdere. Vi blir også hardt straffet da Trond får en noe heldig straffe i det 23. min av omgangen som de scorer på, og at Lars får se det røde kortet for at han er siste mann. Vi avslutter kampen bra, selv med bare 10 mann på banen…

Oppsummering: En litt dårlig oppladning til kamp, hvor forfall fra noen og småskader nok satt de noe mer tilbake enn det vi hadde håpet.Vi taper for et bedre lag, men de var ikke fire mål bedre. Vi er uheldige ved et par scoringer, samt at vi ikke er effektive eller heldige nok framover. Men slik er nok nivået i 1. div. Alle 11 på banen må prestere opp mot sitt beste skal vi lykkes med å få til det spillet vi ønsker, og da vises det godt når flere av spilleren ikke har dagen sin.

Neste kamp blir søndag borte mot Levanger. Da møter vi et av topplagene i 1. div.