Uavgjort mot kattem 2

Åsheim kunstgress, Kattem den 9. mai

Resultat 2-2(1-0)

De forspilte sjansers kamp…

Hjemmelaget startet best, og hadde et par halvsjanser innledningsvis. Våre gutter kom mer med i kampen etterhvert, og tok over mye av banespillet.

I løpet av de første 25. minuttene ruller vi opp flere gode angrep på vår venstre side. Gode skuddforsøk går litt til side for mål, eller blir reddet av en god keeper til Kattem. Kattem blokkerer også et skudd på streken, og vi har hele 6 cornere til da! Men Kattem er farlige på sine raske kontringer, som ofte blir satt igang tidlig av et langt utspill fra Kattem sin keeper.

I det 30. min går Kattem opp i ledelsen, 1-0. Målet virker litt lettkjøpt, ved at Kattem sin spiller for føre ballen inn på 17 meter, og upresset får han avlevert et flott skudd i mål. Vi fortsetter å produser sjanser, og har nye store sjanse både i det 35. og det 38. minutt, men ballen vil ikke i mål… Da dommer blåser av for halvspilt kamp, teller jeg fire 100% sjanser og flere halvsjanser!!

Andre omgang starter som vi avsluttet den første, med et høyt press på motstanderen og dermed produserer vi flere sjanser. Christopher er nå kommet inn og får en kjempesjanse etter 6 minutter, men Kattems gode keeper er der nok en gang! Men vi maler på…

I det 12. minutter er spilt av omgangen får Joachim ballen på 11 meter i Kattem sin «boks», vender opp og skyter utagbart til side for keeper og i mål, 1-1! Vi fortsetter å presse, men keeperen til Kattem sine lang utspill skaper en del trøbbel for vårt forsvar. Så da Kattem kjemper inn sitt 2-1 mål i det 20. spilleminutt av omgangen, er det nok mot spillets gang og noe ufortjent, føler vi…

Kun 40 sekunder etter Kattem sitt ledermål kvitterer vi, 2-2! Etter en av de uttallige cornerne, detter ballen ned ved Lars, som skyter kontant i mål.

Vi styrer også resten av kampen, men makter ikke å score flere mål. Kampen ender 2-2!

Oppsummering; det må føles frusterende for guttene når de ikke lykkes forran mål. Hele syv 100% sjanser noterte jeg, og et dusin halvsjanser, gjør at dette ble «de forspilte sjansers kamp». For å understreke det presset vi til tider hadde, så noterte jeg også hele 12 cornere! Slike kamper vil en oppleve av og til. Desto viktigere er det at guttene må tenke på at de spilte bra, som produserte alle sjansene! Stå på videre gutter!