Orkla – Sjetne

Orkdalsbanken stadion, ons. 7. aug

Resultat; 9-0(4-0)

Vi var spente på å møte laget Sjetne. Dette laget spilte i 1.div i vårsesongen, så vi regnet med at dette kunne bli et ”tøft” oppgjør.

Vårt lag kom godt i gang, og allerede etter 1. min av kampen leder vi 1-0! Målscorer her var Joachim med assist fra Espen. Etter 6. min av omgangen står det 2 -0 til! Joachim kommer seg ned på høyrekanten og får lagt ballen inn foran målet. Benjamin klarer å krige denne over målstreken, herlig innsats!

Guttene fortsetter å produser sjanser, og etter 9. min står det 3-0 på resultattavla! Joachim er nok en gang målscorer.

Nå kjører vi kampen fullstendig, og i det 10. min og i det 12. min har vi 2 kjempesjanser av Geir Magne og av Joachim. Som det ser ut fra tribuneplassen er det stort sett kun ett lag på banen.  Sjetne har ikke klart å produsere en eneste målsjanse de første 30 min av omgangen.

Guttene øker til 4-0 etter 35. min av omgangen. Martin D. forserer nedover på venstresiden, og får lagt inn foran målet, hvor Joachim setter ballen i krysset fra 10 m hold med venstrebeinet. En flott scoring! Lagene går til pause med en velfortjent 4-0 ledelse til våre gutter.

2.omgangen starter der 1.omgangen sluttet, vi klarer å holde trykket oppe, og Sjetne blir presset tilbake på sin banehalvdel.

I det 12. min av 2.omgang øker våre gutter ledelsen til 5-0.Vi får tildelt straffe.  Joackim setter denne rett på keeperen, men Christopher er framme på returen, og setter den i mål.

I det 22. min av omgangen, øker vi vår ledelse til 6-0. Bruno finter seg gjennom det som er av Sjetnespillere (4-5stk), og setter ballen forbi en utrusende keeper – en fantastisk enkeltmannsprestasjon av BrunoJ.

Vi forsetter å kjøre kampen, og idet 28. min øker Jørgen vår ledelse til 7-0 etter fint spill på høyre kant.

Geir Magne forsetter ”scoringsorgien” med å sette ballen i mål i det 36. min,  og Simen får æren av å avslutte scoringene idet 38. min av omgangen, vårt andre straffespark for kvelden.

Sluttresultatet blir da 9-0 til våre gutter!

Oppsummering: Våre gutter spilte en god kamp. Hvor god, er vanskelig å bedømme, da motstanden så ut til ikke var all verden. Men mulig vi var så gode at vi gjorde Sjetne så dårlige? Vårt lag har nå spilt mot 2 av lagene som spilte 1. div i vår(Tiller og Sjetne), hvor vi har vunnet begge kampene med klare sifre. Dette gjør at vi ser lyst på resten av sesongen, og ikke minst når det gjelder neste sesong, da de fleste av våre gutter fortsatt spiller i G16. Stå på gutter, dere har framtiden foran dere!