Ranheim -Orkla

Ranheim kunstgress, man 12/9

Resultat; 3-4(3-0)

Det ble en merkelig kamp mot Ranheim.

Selv med litt skader og noen forfall i troppen stilte vi med et slagkraftig lag mot Ranheim. En motstander som har gjort det sånn rimelig greit i serien hittil i år, men som vi hadde gode forhåpninger om var mulig å slå.

Fra kampstart av ble vi presset tilbake på banen. Guttene maktet ikke å komme opp i situasjonene, og vi ble stående nesten på egen 16 meter se på at motstanderen trillet ball. Ingen kommentar forøvrig om omgangen, men det var årsværste!! Ranheim ledet fortjent 3-0 til pause!!

I pausen hadde tydelig  trener Kenneth brukt store og til dels tydlige forklarende ord, og ikke minst sin klokskap i få guttene til å forstå alvoret. Omgangen skulle bli noe helt annet enn den første!

Allerede innsledningsvis kriger Martin D. inn en ball som spretter inn i feltet, 3-1! Nå tenner gutten til og viser at de faktisk er gode fotballspillere.

Simen og Espen redusere hver sin gang, og kampen lever de siste minuttene på stillingen 3-3.

I det et par minutter står igjen får Fredrik drømmtreff fra 35-40 meter og ballen dupper ned i målet over en lettere forfjamset keeper. Mulig et sterkt flomlys gjorde situasjonen ekstra vanskelig for keeperen…

Vi vinner 3-4!

Oppsummering; En forferdelig første omgang som nok bør glemmes fort. Men opphentingen i andre omgang var imponerende. Sett kampen under ett var vi nok heldige som fikk alle tre poengene. Ranheim hadde noen kjempesjaner på slutten av kampen som kunne ha gått inn, men forsvaret og Eirik i målet stod godt imot.

Ny hjemmekamp om lørdagen mot Utleira/Othilienborg, det blir sikkert en tøff kamp. De har prestert godt hittil i år.