Stor seier over Skaun!

G16 2.div

Orkla FK – Skaun BK

Resultat: 13-0(10-0)

Etter tidligere resultater så langt i sesongen, så skulle det tyde på at det var ganske stor nivåforskjell på lagene. Og var det, Orkla ledet hele 10-0 til pause!

Selv om gutten nok viste at de er et klart bedre lag enn Skaun på forhånd, så var de flinke før kampstart til å holde fokus og ikke undervurdere motstanderen.

Vi går oppskriftsmessig opp i 1-0 etter 3. min. Daniel legger tilbake til Bruno, som på ca. 20 meter klinker til en hard markkryper som Skaun sin keeper ikke har mulighet til å ta.

Våre gutter virker litt tunge, og det helt store spillet uteblir. Men vi produserer flere gode mulighter og mål nr. 2 kommer i det 10. min. Her kommer Martin D. på et fint løp fra midtbanen og forserer gjennom Skaun sitt forsvar og er sikker i avslutningen.

3-0 målet settes inn av Espen etter et fint forarbeid av Bruno. Espen setter også inn 4-0 og 5-0, da er det spilt ca. 20 min av kampen!

I det 26. min setter Martin D. fart igjen, og Skaun henger ikke med lenger. 6-0 målet setter Martin sikkert inn i lengste hjørne. Martin D. scorer også to mål til i omgang, 8-0 og 10-0 målet i omgangens siste spilleminutt.

Christopher har et fint 7-0 mål, hvor han på corner vender opp og får til et flott volleyskydd som han dundrer inn!

Daniel tupper inn 9-0 målet på en situasjon hvor ballen spretter litt inne i feltet…. Å score 1o mål i en omgang er en god prestasjon, selv om ikke motsanderen var all verden. Flere gode prestasjoner og spill i forkant på flere av målene var godt å se!

Trenerne byttet om en del på laget i pausen, spillere inn i nye og til dels uvante posisjoner, og det preget nok en del av spillet vårt. Men vi presset på fra start og hadde mange store målsjanser som vi ikke helt klarte å utnytte.  Men etter 16. min ut i omgangen legger Daniel inn, ballen går over keeperen til Skaun og Håvard dukker opp og sikrer den i mål, 11-0!

Nå går vi inn i en inneffektiv periode, virker som at alle skudd går uten for mål eller rett på keeper… Men Christopher scorer 12-0 målet i det 29. min og Lars scorer årets første mål for han i det 35. min. Vi vinner 13-0!

Oppsummering: Vi vinner fortjent og veldig komfortabelt 13-0 på en grei dag. Det helt store spillet uteble, bare glimtvis på en del mål i første omgangen får vi vist god fotball. Men når en møter en motstander som er såppas mye svakere, så er det forståelig at den helt store tenningen uteblir blant guttene. Uansett er det en god prestasjon å score 13 mål, og ikke minst 10 mål i første omgang. I andre omgang fungerte det sånn passe. En del omrokkeringer gjør nok at flere spillere blir litt usikre, og finner ikke hverandre så lett som de gjorde i første omgang.

Neste kamp er bortekamp mot Sverresborg på torsdag. Da er det bare å trøkke til igjen gutter!