Byåsen 2 – Orkla FK, Byåsen Arena

Resultat: 1-2(0-1)

(Muntlig ref. fra trener Kenneth)

OPPRYKK til 1. div er klart!

Med seier i denne kampen kunne opprykket til 1. div være klart. Så det var mye spenning og en del usikkerhet før kampstart. Usikkerheten var at eksamen, sykdom/skader gav trenerteamet en noe større utfordring i å komponer laget enn normalt. Men det klart de godt…

Orkla startet kampen godt, og la et klart press på Byåsen fra avspark. Orkla hadde de 20 første minuttene 3 store sjanser, hvor to var alene med keeper, men lyktes ikke…

I stede fikk Byåsen kampens første mål etter ca. 25 minutt. Deres gode spiss som skapet en del trøbbel for vårt midtforsvar gjennom hele kampen, var både god og heldig da ha sikkert satte inn ledermålet, 1-0.

I 2. omgang fikk vi en fortjent utligning på et typisk Martin D. mål, etter ca. 10 minutter. Vi har flere gode muligheter uten helt å lykkes, men da det er spilt i underkant av 30. min av omgang fyrer Sverre av et godt skudd som smyger seg inn ved stolperota, 1-2.

Etter dette er det en jevn kamp, men guttene kjemper inn en fantastisk viktig seier og sikrer dermed opprykket til 1. divisjon.

En kjempehonnør til guttene som kjempet som løver og gav alt for laget og Orkla FK!:):)

Neste kamp blir nå på fredag 15/6 på Orkdalsbanken stadion kl. 19.30. Møt opp og støtt guttene, det har de fortjent!